نارضایتی حدود ۷۹ درصد جمعیت زنان انگلیس از اقدامات انجام شده دولت برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران این کشور

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس نظرسنجی YouGov که موسسه خیریه ائتلاف پایان دادن به خشونت علیه زنان EVAW، انجام داده است، ۸ زن از هر ۱۰ زن در انگلیس، یعنی چیزی حدود ۷۹ درصد جمعیت زنان در این کشور، معتقدند که که اقدامات انجام شده دولت‌ برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران کافی نبوده است.

بر اساس یافته‌های این نظرسنجی ۴۹ درصد کل مردم و ۵۲ درصد زنان معتقدند که در پنج سال گذشته، این کشور به مکان خطرناک‌تری برای زنان و دختران تبدیل شده است.

همچنین در نظرسنجی YouGov مشخص شد که ۷۷ درصد از مردم انگلیس می‌گویند که باید شرکت‌های فناوری برای مقابله با موضوع ایمنی زنان و دختران به صورت مجازی و آنلاین تلاش بیشتری کنند.

مدیر موسسه EVAW در این باره می‌گوید: یافته‌های نظرسنجی ما بر نیاز به مقررات قوی‌تر در مورد شرکت‌های فناوری که میزبانی و بهره‌مندی از آزارواذیت شدید آنلاین برای زنان هستند، تاکید می‌کند.

{$sepehr_key_114711}

با توجه به افزایش خشونت در فضای آنلاین، سازمان مقررات رسانه‌ای انگلیس به نام آفکام، به‌تازگی دستورالعملی را برای شرکت‌های فناوری با هدف کاهش آسیب به زنان و دختران در فضای آنلاین منتشر کرده است.

منبع: میزان