وعده استاندار خراسان رضوی برای تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در سال ۱۴۰۴

غلامحسین مظفری در حاشیه مراسم افتتاح ۴۶ پروژه بهداشتی و درمانی استان به شهرآرانیوز گفت: واقعیت این است که ما از میانگین سرانه تخت درمانی در کشور، عقب‌تر هستیم و باید از هر امکانی استفاده کنیم تا این کمبود جبران شود. ضمن اینکه این کمبود، بدون درنظرگرفتن آمار زائران در مشهد است و اگر این نیاز را هم در نظر بگیریم، این نیاز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: پیش‌بینی شده که علاوه بر حمایت‌های مجموعه وزارت بهداشت، از حمایت برخی مجموعه‌های اقتصادی و خیران نیز در این موضوع استفاده کنیم و در همین راستا و با مذاکراتی که انجام شده، یک بیمارستان هزارتختخوابی هم در شرف تامین زمین است و امیدواریم این اتفاق بیفتد. بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد هم پیشرفت خوبی داشته که ضرورت دارد تکمیل شود.

وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم تکمیل بخش اورژانس در سال جاری انجام شود. این بیمارستان برای تکمیل به نرخ حال حاضر، ۲۲۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد و طی مذاکرات صورت‌گرفته، امیدواریم امسال ۱۷۰۰ میلیارد تومان آن از محل مولدسازی تامین شود.

{$sepehr_key_115187}