اوکراین تاسیسات انرژی روسیه را هدف حملات گسترده قرار داد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در نتیجه ۱۴ حمله نیرو‌های مسلح اوکراینی به تاسیسات انرژی این کشور، خساراتی به بخش‌های انرژی مناطق بریانسک، بلگورود، اسمولنسک، لیپتسک، خرسون و ورونژ وارد شده است.

این وزارت خانه تصریح کرد که این حملات موجب قطعی برق برخی خانوار‌ها در این مناطق شده است.

وزارت دفاع روسیه همچنین در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد که در شبانه روز گذشته سامانه پدافند هوایی این کشور ۷ بمب هدایت شونده JDAM و ۵ موشک سیستم موشک پرتاب چندگانه HIMARS و ۲۰۸ پهپاد را که توسط نیرو‌های اوکراینی به مواضع روسیه شلیک شده بود را رهگیری و سرنگون کرد.

روز گذشته نیز سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد که از حمله تروریستی کی یف به خوابگاه دانشجویان نظامی در حومه مسکو جلوگیری کرده است.

مقامات روسی بار‌ها نسبت به این اقدامات کی یف واکنش نشان داده و اظهار داشتند که چنین حملاتی نشان می‌دهند دولت این کشور قصدی برای پایان جنگ و حل و فصل این مناقشه ندارد.

آمار‌های منابع روسی نشان می‌دهند که اوکراین به طور میانگین در هر شبانه روز بیش از یک هزار نفر از نیرو‌های نظامی خود را در صحنه نبرد با روسیه از دست می‌دهد.

روسیه نیز از سویی دیگر همچنان به پیشروی خود در خاک اوکراین ادامه می‌دهد و شهرک‌های زیادی را تحت کنترل خود در آورده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که امروز نیرو‌های روسی در منطقه «رازلیف» به سمت غرب حدود ۵ کیلومتر پیشروی داشته‌اند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_116411}