۱۰ شهرستان خراسان‌رضوی «سبز» و عاری از شبکه سیم مسی هستند

به گزارش شهرآرانیوز، جواد دیباج افزود: طول شبکه توزیع برق خراسان رضوی ۴۲ هزار کیلومتر است که همه شهرستان‌های استان خراسان رضوی به جز مشهد و طرقبه شاندیز را زیر پوشش دارد.

وی اظهار کرد: اجرای طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در خراسان رضوی از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است و در چشم انداز پایان سال ۱۴۰۴ باید کل شبکه سیمی منطقه زیر پوشش این شرکت به کابل خودنگهدار تبدیل شود.

مجری طرح جایگزینی شبکه سیم مسی با کابل خودنگهدار شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: در این راستا تاکنون اجرای طرح مزبور در شهرستان‌های قوچان، گلبهار، چناران، مه ولات، بردسکن، خلیل آباد، داورزن، خوشاب، فریمان و بجستان پایان یافته و تعداد شهرستان‌های سبز استان به ۱۰ شهرستان رسیده است.

وی بیان کرد: حذف شبکه سیم مسی در سال ۱۴۰۳ در استان بیش از هدف تعیین شده از سوی شرکت توانیر محقق شد، به طوری که در ابتدای سال گذشته سهم شبکه سیم مسی از کل شبکه فشار ضعیف هوایی ۳۸ درصد بود.

دیباج افزود: بنا به تکلیف شرکت توانیر باید سهم شبکه سیم مسی از کل شبکه فشار ضعیف هوایی خراسان رضوی در پایان سال ۱۴٠۳ به ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کرد که با تلاش جمعی همکاران ستاد و مدیریت‌های برق شهرستان ها، سهم سیم مسی به ۱۰ درصد کاهش یافت.

وی گفت: در سال گذشته هزار و ۶۴۵ تن سیم مسی در خراسان رضوی جمع آوری شد و در حال حاضر حدود هزار و ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیم مسی برای تبدیل به کابل خودنگهدار باقی مانده است.

استفاده از کابل خودنگهدار به عنوان یکی از انواع سیم و کابل مزایای بسیار زیادی دارد. این محصولات سبب کاهش اتلاف انرژی می‌شوند و قیمت آنها نیز بسیار مقرون به صرفه‌تر از کابل‌های مسی است. به همین دلیل خطر به سرقت رفتن آن‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند.

{$sepehr_key_116606}