ابوالقاسم خوشرو یکی از ۱۰ عکاس برتر جهان شد

به گزارش شهرآرانیوز، خوشرو این موفقیت را در رقابت با بیش از ۱۰ هزار عکاس از ۱۳۱ کشور و بیش از ۴۲ هزار عکس بدست آورده است و نخستین عکس مجموعه ۳۵۰ عکس برتر جهان با یکی از آثار خوشرو آغاز شده است.

خوشرو بیش از چهار دهه است که عکاسی می‌کند و عکاسی را در دوران انقلاب در کنار کاوه گلستان و عباس عطار آغاز کرد و دوره‌های طراحی و نقاشی را نزد استادانی، چون فرامرز پیلارام، غلامحسین نامی، هانیبال الخاص و مرتضی کاتوزیان گذراند.

{$sepehr_key_116625}

وی از کودکی نقاشی را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و زیر نظر استاد یگانه بهمن آغاز کرده بود.

اشتغال در امور اجرایی به تدریج او را از نقاشی دور و به عکاسی نزدیک‌تر کرد و با آغاز دوران دیجیتال به این روش پیوست.

خوشرو در سال ۱۳۸۳ از مشغولیت‌های اجرایی خارج شد و طی بیست سال تحت آموزش‌های متعدد داخلی و خارجی قرار گرفت.

وی با پیوند بین دانسته‌های نقاشی و عکاسی و با تسلط بر تکنیک‌های مختلف ادیت نزد استادان بزرگ جهانی، در شاخه‌های عکاسی فاین‌آرت، مینیمالیسم، معماری و عکاسی خیابانی، آثار متفاوتی خلق کرده است.

آثار «فاین آرت» " خوشرو به زودی در نمایشگاهی بزرگ، ارائه خواهد شد و امید می‌رود وی از آخرین آثار آنالوگ خود که انقلاب و فتح خرمشهر است، رونمایی کند.

خوشرو پیشتر در مسابقه تصویر سال و مسابقه aap و مسابقه آوانگارد ۲۰۲۴ موفقیت‌هایی بدست آورده بود.

ابوالقاسم خوشرو به عنوان یکی از ۱۰ عکاس برتر جهان انتخاب شد

ابوالقاسم خوشرو به عنوان یکی از ۱۰ عکاس برتر جهان انتخاب شد

منبع: ایرنا