سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین در رابطه با خبر افتتاح کنسولگری به صورت متقابل در فراه افغانستان و بیرجند ایران توسط جمهوری اسلامی ایران و حکومت طالبان گفت: چنین پیشنهادی را تا الان از هیچ مرجع قانونی دریافت نکرده‌ایم و در وزارتخارجه هم مطرح نشده است.

اینجا ببینید:

{$sepehr_media_2277965_640_360}

این درحالی است که در روزهای گذشته سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی از برنامه‌ریزی برای تأسیس کنسولگری در ولایت فراه افغانستان و همچنین ایجاد کنسولگری طالبان در شهر بیرجند خبر داد. این ابتکار با هدف گسترش و تسهیل روابط تجاری و اقتصادی میان دو طرف صورت می‌گیرد.

رسانه‌ها اعلام کردند که این اقدام در راستای دستور رئیس‌جمهور ایران و اعطای اختیارات ویژه مرزی برای تقویت پیوند‌های اقتصادی با کشور‌های همسایه انجام می‌شود.

خبرگزاری ایرنا نیز گزارش داده است که این طرح بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر تهران برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای است.

ایران و افغانستان بیش از هزار کیلومتر مرز مشترک دارند که این گستردگی مرزی با سه استان کشور در ارتباط است.

{$sepehr_key_116803}