عراقچی: عمان از روز شنبه میزبان گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا خواهد بود

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده، روز شنبه در عمان برای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در کاخ سفید مدعی شد: درحال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم. شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و همگی می‌دانیم که رسیدن به توافقی تازه، بهتر خواهد بود.

{$sepehr_key_116895}

رئیس جمهور آمریکا، در پاسخ به سوالی درباره ادعای خود درباره «مذاکرات مستقیم با ایران» و سطوح این مذاکرات، ادعا کرد: «سطح این مذاکرات بسیار بالا است. روز شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و این مذاکرات مستقیم است. شاید به توافق برسیم. این توافق برای ایران بسیار خوب خواهد بود. دیدار روز شنبه احتمالا در بالاترین سطوح ممکن خواهد بود.»

مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا روز شنبه در عمان آغاز خواهد شد.

عراقچی: عمان از روز شنبه میزبان گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا خواهد بود

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه با عراقچی دیدار خواهد کرد

در همین راستا «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه با یکدیگر به‌صورت غیرمستقیم گفت‌و‌گو خواهند کرد.

سیدعباس عراقچی در پیامی به خبرنگار تسنیم، این خبر را تأیید کرد.

منبع: ایسنا و تسنیم