۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا متقی افزود: این فرآورده‌های خام دامی غیر مجاز با انجام یک هزار و ۵۴۸ مورد بازرسی از مراکز تولید در گناباد جمع آوری و از عرضه آنها جلوگیری شد.

وی از پلمپ و صدور اخطار برای ۲ مرکز عرضه فرآورده‌های دامی متخلف گناباد در این مدت بر داد.

رییس شبکه دامپزشکی گناباد ادامه داد: ۶۵۳ هزار و ۶۸۳ راس دام سبک و ۵۱ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۷۹۹ قطعه طیور صنعتی در سال گذشته علیه بیماری‌ها واکسینه شدند.

{$sepehr_key_116999}

متقی از بازرسی بر کشتار چهار میلیون و ۳۹۴ هزار قطعه طیور صنعتی و پنج هزار و ۷۹۰ راس دام سبک و ۸۵۶ راس دام سنگین در کشتارگاه‌های دام و طیور این شهرستان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

گناباد با تولید ۲ هزار و ۲۰۶ تن تخم مرغ، ۶۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر، ۲ هزار و ۱۵۹ تن گوشت قرمز و ۱۳ هزار و ۲۱۶ تن گوشت مرغ به ترتیب رتبه‌های اول، دوم، سوم و چهاردهم استان خراسان رضوی را در این بخش‌ها دارد.

۱۷ هزار راس دام سنگین و ۱۰۲ هزار راس دام سبک، ۴۰۰ واحد گاوداری، ۱۰۰ واحد پرورش مرغ گوشتی و تخم گذار، ۱۲ واحد تولیدی مواد لبنی و خوراک دام و طیور و بسته بندی گوشت مرغ و ۶ کشتارگاه طیور و دام سنگین از سایر ظرفیت‌های دام و طیور گناباد است.

مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

منبع: ایرنا