هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی، با اشاره به آغاز مرحله دوم پویش ملی «نه به تصادف!» گفت: این پویش با هدف فرهنگ‌سازی و کاهش مرگ‌ومیر در سه مرحله اجرا می‌شود. مرحله نخست آن از اول اسفند تا ۱۵ فروردین اجرا شد. مرحله دوم که اکنون آغاز شده، تا یک سال ادامه خواهد داشت و مرحله سوم نیز به‌صورت بلندمدت تا پایان دولت چهاردهم پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به سهم ۳۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز در تصادفات منجر به فوت، افزود: بیش از سه‌هزار نقطه حادثه‌خیز در کشور شناسایی شده و اصلاح آنها در دستور کار است.

وی در ادامه با انتقاد از کیفیت پایین خودرو‌های داخلی تصریح کرد: زور هیچ‌کس به خودروسازان نمی‌رسد و همین موضوع، نقش مهمی در تلفات جاده‌ای دارد.

سخنگوی پویش «نه به تصادف!» همچنین گفت: جرایم رانندگی در کشور بازدارنده نیستند و باید به‌گونه‌ای اصلاح شوند که مانع بروز تخلف شوند؛ در برخی کشور‌ها حتی مجازات‌هایی مانند محرومیت از خدمات اجتماعی در نظر گرفته شده است.

{$sepehr_key_117466}

رئیسی در ادامه به اجرای برنامه پزشکی خانواده اشاره و تصریح کرد: این برنامه از حمایت جدی رئیس‌جمهور برخوردار است و اجرای رسمی آن در اجلاس روسای دانشگاه‌ها در ۲۸ و ۲۹ فروردین اعلام خواهد شد.

وی افزود: در فاز اول این برنامه، دو محور اصلی پیگیری می‌شود؛ تکمیل نظام شبکه برای جمعیت ۳۰ میلیونی ساکن در شهر‌های کوچک و همچنین تعیین تکلیف برنامه در استان‌های فارس و مازندران.

منبع: ایرنا