گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه امارات و عمان درباره مذاکرات مسقط

به گزارش شهرآرانیوز، «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان درباره آخرین تحولات مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌وگوی تلفنی کرد.

بن زاید در این تماس تلفنی از تلاش‌های سازنده عمان برای میانجیگری و تقویت اعتماد و ثبات در منطقه قدردانی کرد.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی امارات (وام)، وی گفت که اطمینان دارد تلاش‌های عمان با موفقیت همراه خواهد بود و به نزدیک کردن دیدگاه‌های ایران و آمریکا کمک خواهد کرد و فضای مثبتی را برای اعتمادسازی و تقویت تلاش‌ها برای صلح و امنیت و ثبات جهانی ایجاد می‌کند.

نمایندگان ایران و آمریکا شنبه نشستی را در عمان درباره موضوع هسته‌ای برگزار کردند. فرستاده آمریکا و وزیر خارجه ایران این مذاکرات را مثبت و سازنده خواندند. دور دوم مذاکرات ۱۹ آوریل در عمان برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_117798}