ذوق بازار سهام از مذاکرات | بورس ۶۲ هزار واحد رشد کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با رشد ۲.۲۱ درصد به ارتفاع ۲ میلیون و ۹۰۸ هزار واحد جهش کرد. در این صعود نماد‌های فملی، فولاد، وبملت، نوری، پارسان، شستا و وغدیر بیشترین اثر مثبت را داشتند.

شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز امروز به ترتیب ۲.۰۸ درصد و ۱.۶۲ درصد به ارتفاع خود افزودند.

شگفتی امروز بازار سهام به ورود پول حقیقی به بازار برمی‌گردد. در این زمینه، ۴ هزار و ۳۴۹ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار تزریق شد.

خروج ۲ هزار و ۷۴۴ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت خبر مثبتی است که می‌تواند در جهت تداوم روند صعودی بازار مورد توجه قرار گیرد.

هرچند بازار امروز شگفتی‌ساز بود، اما ارزش معاملات خرد همچنان در سطوح پایین‌تر از ۱۰ همت قرار دارد و این عدد امروز به ۹ هزار و ۲۵۴ میلیارد تومان رسید. حجم معاملات خرد هم ۲۰.۹ میلیارد برگه سهم شد.

{$sepehr_key_117855}

کارشناسان معتقدند باوجود امید‌های تازه به بازار سهام، فعلاً در بورس کسی خریدار بلندمدت سهام نیست و کماکان رویکرد کوتاه‌مدت و نوسان‌گیری بر آن حاکم است. با این جوّ مذاکرات و اخبار رفت‌وبرگشتی، شاید سهام‌داران و سرمایه‌گذاران بی‌تقصیر نیستند.

به اعتقاد کارشناسان، وقتی به‌یک‌باره از فضای تهدید و جنگ وارد فضای مذاکره می‌شویم، مذاکره‌ای که معلوم نیست نتیجه‌ای بدهد یا نه، بسیاری سعی دارند اصل نقدشوندگی را حفظ کنند.

امروز کماکان نماد‌های بزرگ و پرتراکنش بیشتر مورد توجه بودند و کسی به دنبال سهام با وضعیت بنیادی بهتر نبود. اگر فضای تنش به کلی برچیده شود و مذاکرات به نتایج نصفه‌نیمه برسد، آن موقع سهام کم‌تراکنش نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.