پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | روند ریزش متوقف شد؟

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت طلا و سکه روز دوشنبه در بیشتر قطعات و وزن‌ها با افزایش ارزش همراه شد. رشد قیمت دلار در سومین روز هفته قابل توجه بود و اثر کاهش اونس جهانی بر بازار داخلی طلا را خنثی کرد. سکه‌های سنگین در روز دوشنبه میلیونی رشد کردند.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه در سومین روز هفته هر سه روند افزایشی، کاهشی و خنثی را داشت. رشد قیمت دلار بعد از دو روز پیاپی افت قابل توجه، قیمت طلا و سکه‌های سنگین را افزایش داد. از سوی دیگر نیم‌سکه کاهش دو میلیون تومانی داشت و قطعات سبک سکه بدون تغییر ارزش معامله شدند.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

معامله‌گران، اصلاح قیمت دلار در روز دوشنبه را دلیل صعودی شدن طلا و قطعات سنگین سکه می‌دانند. این در حالی است که حباب سکه در روز دوشنبه با قیمت هماهنگی بالایی داشت.

تحلیلگران اقتصادی نوسانات قیمت دلار را وابسته به رخداد‌های سیاسی می‌دانند و معتقدند بازار‌های مالی در بلاتکلیفی قرار دارند و معامله‌گران ترجیح می‌دهند در شرایط مبهم سیاسی روز‌های اخیر، روی دارایی خود ریسک نکنند.

{$sepehr_key_118158}

اونس جهانی طلا ۳۳ دلار ریخت

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۳۲۰۰ دلاری در حال معامله است و کاهش ۳۳ دلاری دارد. اونس جهانی نقره روی رقم ۳۱ دلار و ۹۵ سنتی ایستاده است و افت ۳۰ سنتی دارد. هر گرم نقره ۹۹۹ با کاهش ۱۰هزار و ۲۷۰ تومانی در سطح ۱۱۲ هزار و ۳۳۰ تومانی در حال معامله است.

قیمت سکه امامی دوشنبه ۲۵ فروردین با رشد یک میلیون و ۷۹۵ هزار تومانی روی رقم ۸۰ میلیون ۱۰۵ هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون و ۹۱۰ هزار تومانی روی رقم ۷۲ میلیون و ۱۰۵ هزار تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت نیم‌سکه کاهش دو میلیون تومانی داشت و با قیمت ۵۱ میلیون تومانی معامله شد. قیمت ربع سکه و سکه گرمی تغییر نکرد. این قطعات به ترتیب با رقم ۲۷ میلیون تومان و ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شدند.

حباب سکه‌های سنگین میلیونی بالا رفت

قیمت طلا روز دوشنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار رشد ۶۴۷ هزار تومانی داشت و با رقم ۲۹ میلیون و ۳۳۵ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۲۳ هزار تومانی در محدوده ۶ میلیون و ۷۶۶ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم ۶ میلیون و ۶۷۶ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه در سومین روز هفته روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی یک میلیون و ۳۹۹ هزار تومان، سکه بهار آزادی پنج میلیون و ۹۹۶ هزار تومان رشد داشت. حباب نیم سکه دو میلیون و ۲۸۸ هزار تومان، ربع سکه ۱۴۴ هزار تومان و سکه گرمی ۷۱ هزار تومان کاهش داشت.

منبع: تجارت نیوز

{$sepehr_key_118159}