تصادف خودرو و موتورسیکلت در گلبهار با ۶ مصدوم (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)

محمد علیشاهی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به جزئیات حادثه اظهار کرد: در ساعت ۱۳:۲۸ امروز (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تماس اضطراری با سامانه ۱۱۵ اورژانس برقرار شد که حاکی از وقوع یک تصادف شدید در محدوده خیابان امام رضا(ع)، روبه‌روی کلانتری ۱۱ گلبهار بود.

وی افزود: اعزام فوری ماموران اورژانس با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه مشخص کرد این سانحه ۶ مصدوم برجای گذاشته است که از این تعداد، ۳ نفر با وضعیت وخیم به بیمارستان طالقانی منتقل شده و ۳ نفر دیگر پس از دریافت کمک‌های اولیه به صورت سرپایی درمان شدند.

مسئول روابط‌عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با بیان اینکه تصادف‌ موتورسیکلت‌ همچنان یکی از چالش‌های اصلی اورژانس پیش‌بیمارستانی است، تاکید کرد: این حادثه بار دیگر اهمیت رعایت سرعت مجاز و احتیاط بیشتر در مناطق پرتردد را به ویژه برای موتورسواران یادآوری می‌کند.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه حادثه رانندگی بلافاصله با سامانه ۱۱۵ تماس بگیرند تا امدادگران در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شوند.

این حادثه درحالی رخ داده که آمار تصادفات موتورسیکلت در فصل بهار معمولاً افزایش می‌یابد و نیاز به توجه بیشتر مسئولان و شهروندان به مقررات راهنمایی و رانندگی دارد.

{$sepehr_key_118364}