اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز؛ قاسم طاهری با اعلام این خبر اظهار کرد: باتوجه به تقاضای شهروندان مبنی بر استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو، شورای اسلامی شهر، طرح کاهش هزینه استفاده از این دوچرخه‌ها را تصویب کرد.

وی افزود: براساس مصوبه شورای شهر مقرر شد تا با ایجاد زیرساخت فناوری مناسب طرح اعمال ۷۰ درصد تخفیف از امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه اجرایی شود. این در حالی است که پیش از اجرای این مصوبه نیز با ابلاغ شورا هزینه ثبت‌نام و بیمه استفاده از دوچرخه در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری رایگان شده بود.

{$sepehr_key_118465}

طاهری بیان کرد: شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام و استفاده از دوچرخه‌های بایدو نرم‌افزار شهر من را در تلفن‌های همراه خود نصب کنند و با انتخاب گزینه دوچرخه بعد از احراز هویت، عضو خانواده بزرگ بایدو شوند.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به بارگذاری اطلاعات ایستگاه‌های دوچرخه بایدو، امکان مشاهده نقشه ایستگاه‌ها و دوچرخه انتخابی از طریق نرم‌افزار شهر من و نشان برای کاربران فراهم‌ شده است.