پیکر مطهر شهید علی‌اصغر مرشدلو پس از ۴۰ سال به زادگاهش بازمی‌گردد

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار باقرزاده، در دیدار با خانواده شهید علی اصغر مرشدلو از پیدا شدن پیکر پاک این شهید عزیز بعد از ۴۰ سال خبرداد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید با کمک چوپانی که سه رزمنده شهید را در آن دوران دفن کرده بود شناسایی و پیکر سه شهید از جمله علی اصغر مرشدلو در منطقه تفحص شد. پیکر این شهید والا مقام در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در شهرستان نیشابور در مساجد و هیئات تشییع خواهد شد و مردم ولایتمدار نیشابور با آرمان‌های شهدا تجدید بیعتی دوباره خواهند داشت.

رئیس کمیته جستجوی تفحص ستاد کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: در روز شهادت امام جعفر(ع) پیکر مطهر شهید علی اصغر مرشدلو بر روی دست امت حزب الله شهرستان نیشابور تشییع و در بعد از ظهر همان روز در شهرستان زبرخان شهر خرو تشییع و در محل نختران که مدفن پدر و مادر شهید است، آرام خواهد گرفت.

گفتنی است؛ شهید علی‌اصغر مرشدلو در سال ۶۲ به جبهه اعزام شد و در لشکر ویژه شهدا مشغول به خدمت و در عملیات حضرت قائم شرکت کرد و به درجه رفیع شهادت رسید و پیکر مطهرش بعد از ۴۰ سال در منطقه چولان شهرستان سردشت تفحص شد.

{$sepehr_key_118499}