به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا بدیعی افزود: سال ۱۴۰۲ در مجموع هزار و ۵۹۶ بیمار مبتلا به هموفیلی زیر پوشش مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار داشت که با شناسایی موارد جدید در سال ۱۴۰۳ تعداد بیماران هموفیلی زیر پوشش این مرکز به هزار و ۶۳۷ مورد رسید.
وی ادامه داد: حدود ۱۰ درصد از بیماران مبتلا به هموفیلی در مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتباع هستند و تمامی خدمات بیماران ایرانی برای غیرایرانیها هم انجام میشود.
رییس مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین سال گذشته به ۱۰ بیمار غیرایرانی از کشورهای افغانستان، عراق و ترکمنستان در این مرکز درمانی خدمات رسانی شد.
{$sepehr_key_118516}
بدیعی افزود: همچنین سال ۱۴۰۳، به طور متوسط روزانه به ۲ بیمار مبتلا به هموفیلی از استانهای استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و مازندران در این مرکز درمانی خدمات رسانی شد.
مرکز درمانی بیماران هموفیلی و تالاسمی مشهد واقع در در خیابان ۱۷ شهریور می باشد که در سال ۱۳۸۲ به منظور تجمیع بیماران مبتلا به هموفیلی و تالاسمی در یک مرکز تخصصی و خدماتدهی هر چه بهتر به این ۲ گروه از بیماران، به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شد تا به عنوان واحدی از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ ارائه خدمت کند.
دستهای از بیماریهای ارثی هستند که در آنها توان بدن برای ایجاد لخته و انعقاد خون برای جلوگیری از خونریزی در صورت پاره شدن رگ مختل میشود و هموفیلی A یا نقص فاکتور انعقادی هشت شایعترین شکل این اختلال است.
منبع: ایرنا