به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلاموالمسلمین علی خیاط امروز، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴، در حاشیه بازدید اعضای حوزه علمیه خراسان از فاز یک خط سه قطارشهری مشهد اظهار کرد: از همه افرادی که این زحمات فراوان را کشیدند، تشکر میکنم. آنچه امروز در مترو بازدید کردیم، یک اقدام فوقالعاده چه از نظر مهندسی، فنی و هنری و چه از نظر سرعت کار جهادی است.
وی افزود: این بینظیر است که در مدت بسیار کوتاهی حجم زیادی از کار را آماده کردند تا زودتر به بهرهبرداری برسد. امیدواریم فاز یک خط سه در دهه کرامت افتتاح شود و زائران و مجاوران از برکات این زحمات بهرهمند شوند. به شهردار، ریاست و اعضای محترم شورای شهر و این تیم فنی جهادی که پای این کار هستند و با این سرعت تلاش میکنند، خداقوت میگویم.
{$sepehr_key_118692}
خیاط بیان کرد: توصیه من این است که این اقدامات باید مستندسازی شود و این مستندات در اختیار مردم قرار بگیرد تا مردم هم از این حجم کار و تلاشهایی که صورت میگیرد، مطلع شوند؛ زیرا این کاری معمولی نیست و کارکردن در عمق ۴۵متری زیر زمین آنهم در فضایی که اطرافش آب بوده، کاری بسیار فنی و سخت و در عین حال بسیار ارزشمند و فوقالعاده است.
مدیر حوزه علمیه خراسان ادامه داد: هزینههای این پروژه اندک نیست؛ بنابراین باید همتی باشد که همه را در کنار هم قرار دهد تا بتوانند این هزینهها را تأمین کنند. اگر همدلی و همراهی شورای شهر، شهرداری، استانداری و دولت نبود، همه در کنار هم قرار نمیگرفتند و این کار پیش نمیرفت؛ بنابراین ما شاهد یک همدلی در این کار هستیم. از تولیت آستان قدس رضوی نیز تشکر میکنم که همکاریهای بسیار ارزشمندی داشتند.
وی با بیان اینکه شهر مشهد یک شهر عادی و معمولی نیست، عنوان کرد: مشهد شهری ملی و بلکه بینالمللی است؛ بنابراین باید در دولت برای این کار اعتباراتی تعیین شود و حتماً به آن عنایت داشته باشند. ساخت هر کیلومتر مترو هزینه بسیار زیادی دارد که از اعتبارات معمولی یک شهر خارج است؛ بنابراین دولت باید عنایت بیشتری داشته باشد. تاکنون نیز کمک کردند و انشاءالله کمک بیشتری کنند.
{$sepehr_key_118750}
خیاط اضافه کرد: این شهر آبروی کشور و شهری بینالمللی است و زائران حضرت رضا(ع) از همه نقاط به این شهر میآیند؛ بنابراین هرچه کار سرعت بیشتری داشته باشد و بهتر انجام شود، آبرویی برای کشور است. به همین دلیل ضرورت دارد که دولت بیش از گذشته به شهرداری کمک کند.
مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: ایستگاه بابالجواد(ع) مانند یک میقات برای زیارت است که زائران از لحظهای که از قطار پیاده میشوند، وارد حالوهوای حرم میشوند، شرایط زیارت به خود میگیرند و از نظر روانی آماده زیارت میشوند.
{$sepehr_key_118749}