شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که در روز‌های پنجشنبه و جمعه به مسکو سفر و با مقامات ارشد روسیه، از جمله «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد، در اظهاراتی شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه را بیان کرد.

او که با شبکه راشا تودی گفت‌و‌گو می‌کرد، در این باره گفت: ایران با دولت کنونی سوریه تعاملی ندارد. ما هیچ تماسی با آنها نداریم و عجله‌ای هم برای ایجاد آن نداریم. در عین حال، ما هیچ اقدامی علیه آنها انجام نمی‌دهیم.

عراقچی ادامه داد: ما صرفاً منتظریم تا آنها کار را برای تضمین امنیت، ثبات و ایجاد یک دولت قانونی فراگیر در سوریه که شامل همه گروه‌های قومی باشد، تکمیل کنند.

{$sepehr_key_118988}

به گفته وزیر امور خارجه ایران، موضوع سوریه در دیدار با لاوروف در مسکو مورد بحث و رایزنی قرار گرفت.

عراقچی اظهار داشت: ایران و روسیه به شدت نگران وضعیت سوریه هستند و هر ۲ طرف علاقه‌مند به تامین ثبات و امنیت در منطقه هستند.

منبع: ایسنا