آغاز آموزش قرآن به زبان انگلیسی در مدارس قم

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خسروی با بیان اینکه در دو سال اخیر آموزش و پرورش و بسیج و نهاد‌های زیادی در زمینه طرح زندگی با آیه‌ها پای کار آمده‌اند، گفت: حدود ۱۰ میلیون نفر در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند که از جمله طلاب حوزه‌های علمیه هم جزء این افراد هستند.

وی با بیان اینکه، چون حوزه فعالیت ما در عرصه بین‌الملل حوزه است تصمیم گرفتیم تا آموزش قرآن را به زبان انگلیسی ارائه دهیم، اظهار کرد: این طرح در سال جاری با همکاری مدرسه بعثت از مدارس آموزش و پرورش استان قم در مقطع متوسطه اول برنامه‌ریزی شد و طی چند ماه اخیر آموزش سوره‌های کوچک به زبان انگلیسی در حال انجام است.

خسروی با اشاره به فعالیت سه ماهه در این زمینه، تصریح کرد: اولین جلسه رونمایی از این طرح هم چند روز قبل در معاونت بین‌الملل حوزه برگزار شد و حیطه ماموریت ما در فضای بین‌المللی و برای سراسر کشور اعم از طلاب و دانش‌آموزان و ... است.

مسئول کارگروه توسعه پژوهش‌های قرآنی معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه، گفت: این طرح از دبیرستان بعثت شروع شده است و قصد داریم آن را در سراسر کشور و استان قم توسعه بدهیم تا طرح زندگی با آیه‌ها در فضای حوزوی و با زبان‌های دیگر دنبال شود.

وی اضافه کرد: نکته اساسی این است که اخیرا رهبر معظم انقلاب به دانش‌آموزان این توصیه را داشتند که دانش‌آموزان با دانش‌آموزان سایر کشور‌ها ارتباط برقرار کنند و بهترین منبع برای این ارتباط مفاهیم قرآنی است و وقتی بچه‌های ما بتوانند به زبان انگلیسی سوره‌های کوچک قرآن را بخوانند در این زمینه موفق خواهیم بود.

مسئول کارگروه توسعه پژوهش‌های قرآنی معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه، تصریح کرد: برای طلاب برنامه‌های قرآنی به خصوص برنامه پژوهشی برای ورود به عرصه بین‌المللی داریم، رصد مؤسسات قرآنی در سراسر جهان یکی از کار‌هایی است که در حال پیگیری آن هستیم و کتابی هم در این باره تدوین شده است که منتشر می‌شود.

وی افزود: مسئله دیگر رصد شبهاتی قرآنی در سراسر جهان است؛ ما معمولا این شبهات را در بین خودمان رصد کرده و می‌کنیم ولی این رصد از طریق شبکه‌های اجتماعی در کشو رهای دیگر است و دتاکنون هزار شبهه رصد و جمع‌آوری شده است و در سال جدید به پاسخ به این شبهات خواهیم پرداخت سپس ترجمه و به مخاطبان منتقل خواهد شد.

مسئول کارگروه توسعه پژوهش‌های قرآنی معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه، بیان کرد: شبهات در فضای بین‌المللی خیلی متفاوت هستند ولی عمدتا دو گروه شبهه دارند؛ اول مردم عادی که آشنایی آنان با قرآن بسیار اندک و سؤالات و شبهات آنان هم خیلی ابتدایی است و یک مسلمان با کمترین اطلاعات می‌تواند به آن پاسخ بدهد مثلا آیا نماز در قرآن آمده است یا خیر؟ نظر اسلام در مورد خانواده چیست؟

{$sepehr_key_119371}

وی ادامه داد: ولی گروه دیگری از پرسشگران و افراد دارای شبهه، کسانی هستند که پرسش‌هایی از این دست مطرح می‌کنند که چرا در قرآن بر کشتن همه کفار و مشرکین تاکید شده است یعنی دست روی موضوعاتی می‌گذارند که مرتبط با اسلام‌هراسی باشد، زیرا تبلیغات وسیعی در رسانه‌های آنان در این زمینه صورت می‌گیرد.

خسروی در خاتمه تاکید کرد: با توجه به اینکه محور اصلی شبهات دشمنان بر این موضوع متمرکز است که اسلام دینی تروریستی است و اسلام‌هراسی را در بین شهروندانشان القاء کرده‌اند پاسخ‌های ما هم باید معطوف به این مسئله باشد.

منبع: ایکنا