عراقچی: قصد نداریم در ملأعام مذاکره کنیم

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی بامداد بامداد سه شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زمانی که با ارائه سخنرانی کلیدی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی موافقت کردم، ایران و ایالات متحده هنوز تاریخی برای دور بعدی مذاکرات، که در سطح کارشناسان از چهارشنبه و در سطح عالی از روز شنبه آغاز می‌شود، تعیین نکرده بودند.

وی افزود: همانطور که در متن سخنرانی آماده شده‌ی خود نیز تاکید کرده‌ام، ایران اصلا قصد ندارد در ملأءعام مذاکره کند.

عراقچی نوشت: در سخنرانی خود همچنین روشن کرده‌ام که برخی از «گروه‌های ذینفع خاص» تلاش می‌کنند تا با بدنام کردن مذاکره‌کنندگان و ترغیب دولت ایالات متحده به طرح خواسته‌های حداکثری، روند دیپلماسی را دستکاری و از مسیر خود منحرف کنند.

وزیر امور خارجه ایران افزود: من به پرسش‌های دشوار روزنامه نگاران و یا پاسخ به نگرانی‌های شهروندان عادی عادت دارم. اما تبدیل سخنرانی به یک پرسش و پاسخ آزاد، یا آن را مبدل به یک مذاکره عمومی می‌کند، که من حاضر به پذیرش آن نیستم، یا آن را برای مخاطبانی که احتمالاً به دنبال جزئیات مذاکرات و اینکه مذاکرات به کجا می‌رسد هستند، ناراحت‌کننده می‌سازد.

عراقچی اضافه کرد:متاسفم که دعوت‌کنندگان من نه از این پویایی‌های حساس آگاه بودند و نه به آن توجه داشتند. افرادی که علاقه‌مند هستند بدانند من قصد داشتم چه بگویم، می‌توانند سخنرانی من را که در لینک زیر به طور کامل به اشتراک گذاشته شده است، ملاحظه کنند.

{$sepehr_key_119554}