تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقایی در گفت‌وگویی رسانه‌ای، میانجیگری عربستان سعودی در مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن را رد کرد و گفت: تمامی این‌ها صرفاً شایعات و گمانه‌زنی رسانه‌ای است و با واقعیت سازگاری ندارد.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که بقایی در گفت‌و‌گو با این رسانه درباره نقش مسکو در این مذاکرات گفت: ما بر این باوریم که روسیه در آینده نیز به ایفای نقش مهم خود در مسئله هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد. در حال حاضر، در مراحل اولیه مذاکرات ایران-آمریکا قرار دایم، هنوز با واشنگتن وارد جزئیات نشده‌ایم تا بتوانیم پیش‌بینی دقیقی از مسائل هسته‌ای داشته باشیم، اما مسلما، همواره نقش مثبت و سازنده روسیه را به یاد داریم و فکر می‌کنیم که دوستان روسمان نیز آماده‌اند در صورتی که نیاز باشد، نقش سازنده خود را ایفا کنند.

دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میانجیگری عمان در ۲۳ فروردین در مسقط برگزار شد.

شنبه گذشته ۳۰ فروردین نیز دور دوم رایزنی‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان در رم برگزار شد و طرفین نسبت به ادامه گفت‌و‌گو‌ها ابراز خوش‌بینی کردند و قرار است ادامه رایزنی در عمان پیگیری شود.

دور سوم این مذاکرات برای شنبه ۶ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده است.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_119652}