استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، در نخستین رویداد ملی محیط زیستی حفاظت از گونه در خطر اُرس، در خصوص اهمیت حفظ محیط زیست و مشارکت مردم در این زمینه گفت: باید تلاش کنیم تا بتوانیم قدم‌های مؤثری را باید برای حفظ محیط زیست استان برداریم و اگر مشارکت و حضور مردم نباشد، حتماً موفقیتی در این رابطه به دست نخواهیم آورد.

وی در ادامه افزود: اگر می‌خواهیم اتفاقات خوبی برای محیط زیست بیفتد، باید به مردم متکی باشیم و به مشارکت آنها باور داشته باشیم. حضور مردم، نقطه امیدی برای ماست.

استاندار خراسان رضوی همچنین بیان کرد: همه تلاش ما به عنوان دولت، باید این باشد که بستر و زمینه را برای رقم زدن اتفاقات خوب و مثبت در حوزه‌های مختلف به خصوص محیط زیست استان فراهم کنیم. 

مظفری در ادامه تأکید کرد: البته باید بپذیریم که نقص‌های زیادی تاکنون داشته‌ایم و برای اصلاح آنها قدم برداریم، امروز اگر بنا باشد که راه درست را برویم، ممکن است برای ما هزینه و گرفتاری‌هایی داشته باشد، اما باید این راه درست را برویم و ادامه دهیم.

وی در ادامه به مسئله کشف رود نیز اشاره کرد و گفت: مسئله کشف رود، مصیبت جدی برای استان است و من درخواست می‌کنم تا از محل صندوق محیط زیست برای حل مشکلات آن کمک شود. 

استاندار خراسان رضوی در ادامه به اجرای پویش برای کشف رود اشاره کرد و افزود: ما باید همه در کنار هم قرار بگیریم تا پویش جدی برای رفع گرفتاری کشف رود راه بیندازیم. بدون مردم، این پویش‌ها و این دست از کار‌ها امکان‌پذیر نیست. البته در سوابق گذشته، تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شده و قدم‌های خوبی برداشته شده است.

مظفری همچنین تأکید کرد: حتماً با اراده و مشارکت مردم در کنار حمایت‌های ما برای حل این موضوعات، باور داریم که اگر باور داشته باشیم و اراده کنیم، این موضوعات قابل حل است و حتماً می‌توانیم کار‌های بزرگی در حوزه محیط زیست استان انجام دهیم.

وی در ادامه عنوان کرد: با کار‌های رسانه‌ای و طرح این موضوع به عنوان اولویت اول استان، می‌توان قدمی برای کشف رود برداشت، کشف رود به عنوان یک نعمت الهی و فرصت خوب، اکنون تبدیل به یک معضل جدی برای مشهد شده که حتماً باید به آن توجه ویژه و جدی داشت.

استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: ۱۵ موضوع محیط زیستی هست که در حوزه شهری قابل اجراست و هر کدام از آنها یک پویش و یک کار بزرگ است که می‌توان به آن پرداخت و هر ماه یکی از این موضوعات را در دستور کار استان قرار داد. 

مظفری همچنین به وظیفه همگانی در این خصوص اشاره کرد و بیان داشت: عمل به هر یک از این موضوعات ممکن است حال یک نفر را خوب کند و این کار، کار خیلی بزرگی است.

وی به سه‌شنبه‌های بدون خودرو نیز اشاره کرد و گفت: سه‌شنبه‌های بدون خودرو از سال‌ها قبل رقم خورده است و با فرهنگ‌سازی درست، می‌توانیم این پویش زیبا را بزرگ‌تر و همگانی‌تر کنیم.

استاندار خراسان رضوی همچنین ادامه داد: ما نیز در راستای اجرای این پویش سعی می‌کنیم تا کاری کنیم که روز‌های سه‌شنبه، پارکینگ استانداری تعطیل باشد. 

مظفری در پایان به سلامت شهروندان و محیط زیست به عنوان یک امر بسیار مهم تأکید کرد و افزود: ما باید همگی دست به دست هم بدهیم و مسیر‌های جدید را به روی جامعه باز کنیم تا بسیاری از کار‌ها از جمله اجرای این پویش ها، در جامعه به درستی فرهنگ‌سازی شود.

گفتنی است در این مراسم، تقدیرنامه‌ای از سوی شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، جهت اجرای پویش‌ها و اقدامات محیط‌زیستی غلامحسین مظفری در سطح استان خراسان رضوی، اهداء شد.

{$sepehr_key_119719}