بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدبیگی اظهار کرد: ما مخالف مهریه‌های نجومی و موافق تسهیل امر تشکیل خانواده و زندگی مشترک هستیم، بنابراین با توجه به وضعیت اقتصادی دو طرف، درخواست من این است که خانواده‌ها مهریه‌های معقول و قابل پرداخت را برای عروس‌ها قرار دهند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر باید از دادخواست‌های زودهنگام پیشگیری کنیم تا مراجعه به دادگاه‌ها به نفع استحکام خانواده، کمتر شود، اما نیازمند پشتیبانی‌ها و حمایت‌های قانونی از زنان برای احقاق حقوق‌شان در حوزه نفقه و مهریه هستیم.

نماینده قزوین و رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در مورد بحث اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی بیان کرد: تغییرات نباید مقابل حقوق زنان در خانواده قرار گیرد. در ماده ۲۷ قانون حمایت از خانواده، ارجاع به داوری داریم که بسیار خوب است و باید بیش از پیش به آن بپردازیم.

{$sepehr_key_119829}

محمدبیگی با اشاره به اینکه متأسفانه تغییر سقف مهریه از ۱۱۰ سکه به ۱۴ سکه باعث شده در این بازه زمانی محدود، شاهد افزایش چشمگیر مراجعه مردم برای دریافت مهریه باشیم! یعنی افراد از ترس تغییر قانون و اینکه نتوانند مهریه‌شان را دریافت کنند، آن را به اجرا گذاشته‌اند و با افزایش مراجعان مواجه شده‌ایم، اضافه کرد: با توجه به وجود چنین موضوعاتی، باید فضای اجتماعی جامعه مدیریت شود و قبل از بررسی‌ها، در رسانه‌ها مورد تبیین قرار گیرد و در مورد آن گفت‌و‌گو شود.

منبع: اعتماد آنلاین