رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمحسن حسینی ملک‌آباد امروز، ۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در همایش گرامیداشت روز شورا‌ها که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شورا از ارکان اساسی تصمیم‌گیری و اداره امور جامعه در کشور است.

وی بیان کرد: قانون استانداران، فرمانداران، شهرداران و کل رؤسای ادارات را موظف می‌کند تا با مقرراتی که شورا‌ها تدبیر می‌کنند، سر ناسازگاری نداشته باشند و به قوانین شورا‌ها اهمیت بدهند.

حسینی افزود: متأسفانه شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند و از سمت دیگر باید ناسزا‌های مردم را بشنوند. از استاندار تقاضا دارم به این موضوع ورود کنند تا کارشکنی در ادارات متوقف شود.

رئیس شورای شهرستان مشهد عنوان کرد: اعضای شورا می‌خواهند استاندار درِ اتاق خود را به رویشان باز بگذارد یا دست‌کم در ماه یک جلسه با آن‌ها برگزار کند و مشکلات مردم را بشنود.

وی خاطرنشان کرد: تقاضا دارم به موضوع صدور کارت شناسایی که حداقل خواسته اعضای شورا برای ورود به ادارات است، رسیدگی شود. خواسته دیگر این است که حق‌بیمه را برای شورا‌ها در نظر بگیرند.

حسینی تصریح کرد: برای ما ننگ است که با این‌همه تحصیل‌کرده، شهر را به‌خاطر آلودگی هوا تعطیل کنیم؛ چرا از نخبگان ما استفاده نمی‌کنید؟ شهردار پاسخ بدهد که چقدر از بودجه شهرداری را بابت حفظ محیط زیست صرف کرده است؟

{$sepehr_key_120255}