به گزارش شهرآرانیوز، علی مبارکی شنبه ششم اردیبهشت، در دومین جلسه هماهنگی ایمنی استخرهای ذخیره آب کشاورزی، گفت: یکی از مشکلاتی که احداث استخرها به سفرههای آبخوان دشت نیشابور وارد کرده این است که آب ناشی از روان آبها و سیلابها در بالادست جمعآوری میشود و این امر مانع از رسیدن آن و نفوذ در اراضی پاییندست و تغذیه سفرهها و نهایتاً منجر به فرونشست دشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور یکی دیگر از مواردی که در استخرها کنترل نمیشود را تبخیر آب و هدر رفت این مایه حیاتی دانست و گفت: آب بهترین و ارزشمندترین میراث ما برای آیندگان است و باید آن را با مدیریتی درست به نسلهای آینده بسپاریم.
مبارکی در ادامه با بیان اینکه اولین اقدام ما ایمنسازی تمام استخرها در راستای حفاظت از جان شهروندان است، گفت: در اقدام بعدی استخرهایی که امکان صدور مجوز قانونی برایشان امکانپذیر باشد برای طی مراحل اداری هدایت میشوند و آن دسته که مشمول مجوز نمیشوند برای تعیین تکلیف، تشکیل پرونده صورت میگیرد.
{$sepehr_key_120419}
علیرضا فرهمندی نماینده دادستانی نیشابور نیز در ادامه با اشاره به اینکه ایمنسازی تمامی استخرها وظیفه همگانی است، افزود: از دهیاران، شوراها و معتمدین محلی انتظار داریم مالکین استخرهای حوزه عمل خود را نسبت به انجام این امر آگاه و عواقبت ناشی از عدم رعایت اصول و ضوابط ایمنی را به آنان گوشزد کنند.
وی اضافه کرد: در مرحله اول استخرهای غیرمجاز را اطلاعرسانی خواهیم کرد تا از مسیر قانونی تعیین تکلیف قضایی شوند و سپس طبق مصوبه معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و دستور دادستان دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان با مالکین استخرهایی که غیرمجاز باشند و نکات ایمنی را رعایت نکرده باشند، برخورد قانونی میشود.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع شده است.
منبع: ایسنا