افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد

به گزارش شهرآرانیوز، در راستای سیاست‌های حمایتی از تولیدات داخلی و برنامه‌های جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم‌زمان با هفته سلامت و هم‌سو با شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید)، دکتر شبستری، رئیس این دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران مربوطه از کارخانه پیشرفته پودر شیر مشهد بازدید کردند و هفته سلامت را گرامی داشتند.

در حاشیه این بازدید، علی روحبخش، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: این مجموعه صنعتی عظیم که با پیشرفته‌ترین فناوری روز و استاندارد‌های بین‌المللی فعالیت می‌کند، اخیراً با افزایش چشمگیر تولید از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قوطی به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار قوطی شیرخشک در ماه، گام بلندی در راستای تأمین امنیت غذایی کودکان و تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته است. 

{$sepehr_key_120538}

وی تأمین ۴۰ درصد از نیاز داخلی، فعالیت بی‌وقفه با کیفیت عالی، ایجاد اشتغال برای ده‌ها نیروی متخصص و کارگر ایرانی و... را از جمله دستاورد‌های کلیدی کارخانه پیشرفته پودر شیر مشهد برشمرد.

گفتنی است در این بازدید، دکتر شبستری با تقدیر از مدیران و کارکنان سخت‌کوش کارخانه پودر شیر مشهد، فعالیت این قبیل واحد‌های تولیدی را نمونه‌های عینی تحقق شعار سال و گام‌های مؤثر در مسیر خوداتکایی کشور برشمرد.