اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام غلامرضا عادل از اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان همزمان با دهه کرامت خبر داد و بیان کرد: در این همایش به هشت نفر از فعالان بقاع متبرکه «نشان ملی مودت» اعطا می‌شود. همچنین در این همایش از ۳۵ نفر در ۹ عنوان برترین‌های خیر بقعه ساز، هیات امنا، خدام ثابت و افتخاری، رسانه و تبلیغات، نهاد‌ها و سازمان‌های همکار در توسعه عمران و آبادی بقاع متبرکه، هیات‌های مذهبی مستقر در بقاع متبرکه، پژوهشگران و محققان، عوامل عمرانی و مبلغین تجلیل به عمل می‌آید.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: ارتقای نقش امام‌زادگان در حوزه‌هایی مانند گردشگری زیارتی، اقتصاد و سرمایه گذاری برای تولید با تکیه بر درآمد بقاع متبرکه یا ارائه خدمات اجتماعی از اهداف همایش است، همچنین در این همایش تلاش می‌شود که تمرکز بر امامزادگان مشهور نباشد بلکه بقاع محلی و امامزادگان روستایی و کمترشناخته‌شده که سهم مهمی در هویت بومی دارند، مورد توجه خواهد بود.

وی در ادامه به برنامه‌های این سازمان در اهتمام به بحث نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: از سال گذشته در حوزه مسابقات قرآن کریم علاوه بر رشته تفسیر در رشته معارفی صحیفه سجادیه و نهج البلاغه هم اضافه شده است و امسال نیز در مسابقات بین المللی قرآن کریم هم مورد توجه قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: در بحث اداره اعزام مبلغ نیز کارگروه تخصصی نهج البلاغه راه اندازی و در همین راستا محتوا‌های ارزشمند نیز تهیه شده است و در بحث نهج البلاغه هم مهارت افزایی صورت گرفته تا در مناسبت‌های تبلیغی، مبلغان در امامزادگان بتوانند به بحث نهج البلاغه بپردازند، همچنین از ائمه جماعات ثابت خواسته شده است که برای قرائت نهج البلاغه در امامزادگان و مساجد وقت اختصاص دهند.

{$sepehr_key_120573}