به گزارش شهرآرانیوز، شبکه المسیره اعلام کرد که شمار قربانیان حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن به ۳۵ نفر شهید رسیده است.
این شبکه افزود: تقریبا ۳۰ نفر دیگر در زیر آوار مفقود هستند.
بامداد امروز شبکه المسیره از حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به کمپ مهاجران در صعده در شمال یمن و جان باختن دهها نفر در این بازداشتگاه خبر داد.
این شبکه تلویزیونی یمن با اشاره به اینکه تیمهای آتش نشانی و امداد و نجات برای خاموش کردن آتش و نجات قربانیان وارد عمل شدند، افزود: شماری از قربانیان، مهاجران غیرقانونی آفریقایی هستند که در این کمپ نگهداری میشدند.
{$sepehr_key_120752}
آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.
با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه میدهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمینهای اشغالی، کشتیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کردهاند.
منبع: ایرنا