دانستنی‌های خوش‌مزه‌ | تمشک | طالبی

کوثر رمضانی - هر فصل سال مانند مادری مهربان برای ما میو‌ه‌ها و خوراکی‌های انتخاب‌شده‌ی خودش را می‌آورد که نباید دستش را رد کرد. اردیبهشت هم دوباره با میوه‌های رنگارنگش آمده است.

امروز به‌سراغ معرّفی دو میوه‌ی خوب و پرفایده یعنی تمشک و طالبی می‌رویم.


تمشک: این میوه‌ی خوش‌رنگ و کوچک از خانواده‌ی توت‌هاست. تمشک‌ها فرقی نمی‌کند که بنفش، قرمز یا سیاه باشند؛ همه پر از ویتامین و مواد لازم برای رشد ما هستند.

تمشک کلسیم و ویتامین B دارد و دوست قلب و دشمن بیماری است و با مصرف به‌اندازه‌ی آن می‌توانید همیشه سالم و تندرست باشید.


طالبی: طالبی یکی از میوه‌های این فصل است که با داشتن ویتامین‌های A، C و آب می‌تواند برای همه به‌ویژه کودکان بسیار مفید باشد.

خوردن چند تکه از این میوه که با عطر و طعمش محبوب همه است، می‌تواند از پوست شما در برابر آفتاب‌سوختگی جلوگیری کند. طالبی همچنین برای رشد موهای شما مفید است.