۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند

به گزارش شهرآرانیوز، در همایش بزرگداشت روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد که عصر امروز در سالن اجتماعات مجتمع شهدای سلامت با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از روانشناسان و مشاوران سازمان نظام روانشناسی خراسان رضوی برگزار شد، رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره که به صورت برخط با حضار ارتباط داشت در خصوص اهمیت روز روانشناس گفت: بزرگداشت روز روانشناس و مشاوره و برگزاری چنین برنامه‌هایی منجر به ایجاد نگرشی در مردم می‌شود تا از حضور مشاوران برای ارتقای سلامت و کیفیت زندگی خود بهره ببرند.

علی فتحی آشتیانی افزود: همچنین روز روانشناس فرصتی برای مطالبه گری تخصصی از مسئولان در بخش‌های مختلف است که از جمله مهمترین آنها اختصاص بیمه مشاوره و تخصیص ردیف بودجه مناسب از طریق مجلس است. مخاطبین ما کل جامعه هستند در حالیکه ۷ دهک اولیه، توان پرداخت هزینه مشاوره ندارند و لازم است هیات دولت در این زمینه ورود کند.

فتحی آشتیانی افزود: اختصاص طرح مشاوره خانواده برای هر خانواده، ملزم کردن مشاوره پیش ازدواج به صورت یک قانون از سوی مجلس، داشتن پیوست رسانه‌ای در تمامی طرح‌ها و قوانین قوای سه‌گانه نظام، پای کار آمدن رسانه‌ها جهت تقویت و رشد فرهنگ عمومی مشاوره در جامعه از جمله درخواست‌های دیگر سازمان است.

{$sepehr_key_121111}

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در خصوص آخرین وضعیت سازمان روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیش از ۷۲هزار عضو دارد و ۲۴ درصد اعضای آن را آقایان و ۷۶ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. ۱۰ درصد از این تعداد دکترای تخصصی و۹۰ درصد در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به کار هستند. با این حال تنها ۲۳هزار نفر پروانه اشتغال دارند و نزدیک به ۱۱هزار نفر، در حال گرفتن پروانه هستند.

فتحی آشتیانی ادامه داد: تا کنون دو آزمون صلاحیت حرفه‌ای برگزار شده است که بیش از ۳۳هزار نفر در این آزمون‌ها شرکت کرده‌اند و ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر موفق به طی کردن مراحل دریافت پروانه اشتغال شدند که این رقم در مقایسه با ۲۰ سال گذشته، رشدی بیش از ۱۵۰ درصد را نشان می‌دهد.

وی عنوان کرد: سومین آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیز در ۲۷ تیرماه سال جاری برگزار می‌شود. با توجه به اینکه ۴۰هزار نفر از اعضای سازمان هنوز پروانه اشتغال ندارند خواهش می‌کنم حتما افراد واجد شرایط در آزمون شرکت کنند.