دستگیری قاتل فراری که ۳ عضو خانواده‌اش را کشته بود

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار مهدی حاجیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صبح پنجشنبه به دنبال جنایتی خانوادگی که طی آن سه نفر کشته و دو نفر هم زخمی شده بودند، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در تحقیقات ابتدایی پلیس مشخص شد مردی میانسال در ساعات ابتدایی صبح طی اقدامی جنون آمیز با شلیک اسلحه کلت اقدام به قتل پسر، همسر و مادر همسرش می‌کند.

سردار حاجیان خاطرنشان کرد: این فرد همچنین به سمت دیگر پسر و همچنین عروسش نیز شلیک می‌کند که خوشبختانه هردو جان سالم به در برده و زخمی می‌شوند و هم اکنون هم تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

فرمانده انتظامی استان ادامه داد: به دنبال این حادثه تلخ و فرار قاتل، اقدامات همه جانبه پلیس آگاهی برای شناسایی مخفیگاه این فرد و دستگیری وی آغاز شد و کاراگاهان پس از ۱۲ ساعت از وقوع این جنایت موفق به شناسایی محل اختفای قاتل متواری در سراب نیلوفر شدند.

وی افزود: پس از شناسایی محل اختفای فرد قاتل، کاراگاهان در عملیاتی حساب شده توانستتد وی را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کنند.

{$sepehr_key_121624}

سردار حاجیان با اشاره به اعتراف متهم به ارتکاب قتل سه نفر و زخمی کردن دو نفر دیگر، افزود: از این فرد یک قبضه سلاح کلت، یک تیغه خشاب و هفت عدد فشنگ کشف شد.

رئیس پلیس کرمانشاه با بیان اینکه تحقیقات تکمیلی از فرد قاتل ادامه دارد، گفت: برخورد پلیس با این افراد که با اقدامات جنون آمیز خود امنیت روانی جامعه را مختل می‌کنند، قاطعانه و بدون گذشت خواهد بود.

منبع: شرق