خدمات‌رسانی موکب امام رضا (ع) به زائران قم و شیراز هم زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عرفانیان با بیان اینکه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، به همت فراشان، موکب امام رضا (ع)، به مدت سه شبانه‌روز دایر بود، گفت: در مدت حضور این موکب در جوار حرم حضرت معصومه (س)، روزانه بین ۲۵۰۰ تا ۳ هزار وعده‌غذایی گرم بین زائران و مجاوران توزیع و علاوه‌برآن برنامه‌های متنوع فرهنگی نیز، برای زائران، اجرا شد.

وی تصریح کرد: پس از اتمام فعالیت موکب در قم، خدمه فراش به شیراز و حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) اعزام خواهند شد و ضمن شرکت در آیین غبارروبی این بارگاه نورانی، به مدت سه روز خدمات‌رسانی، خواهند کرد.

عرفانیان، گفت: این موکب در مدت ۳ روز فعالیت خود در شیراز، علاوه بر توزیع ۳۰۰۰ وعده غذای گرم و میان وعده در سه نوبت، برنامه‌های فرهنگی ویژه زائران، پیش‌بینی کرده‌اند.

رئیس اداره فراشان حرم مطهر رضوی، با اشاره اینکه در آستانه میلاد امام رضا (ع) نیز موکب امام رضا (ع) در بلوار آیت‌الله واعظ طبسی حرم مطهر رضوی، دایر خواهد شد، تأکید کرد: در این ایام نیز علاوه بر توزیع غذا، برنامه‌های فرهنگی باهدف ترویج سبک و سیره رضوی و تعمیق و ارتباط معنوی زائر با حرم مطهر رضوی و اهل‌بیت (ع)، برگزار می‌شود.

{$sepehr_key_121776}