اعترافات قاتل بی‌رحم که دانشجوی هنر بود !

به گزارش شهرآرانیوز، سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ اظهار کرد: خانم جوانی به پلیس فتای پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد فردی ناشناس که گویا تمامی اطلاعات هویتی و محل سکونت وی را در اختیار دارد، در فضای مجازی پیام‌های تهدیدآمیز برای ایشان ارسال می‌کند و این خانم جوان را تهدید به قتل می‌کند.

وی افزود: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان داشت؛ پیامی از یک صفحه اینستاگرامی با نام قاتل بی‌رحم دریافت کردم که تمام مشخصات بنده را می‌دانست و در پیام‌های بعدی با ارسال تصاویر بسیار خشونت‌آمیز و ترسناک گفته بود اگر به کیف پول دیجیتالی که اعلام کرده است مبلغ موردنظرش را واریز نکنم من را هم مانند بقیه کسانی که به حرف او توجه نکرده‌اند به قتل می‌رساند.

این مقام سایبری خاطرنشان کرد: کارشناسان متخصص پلیس فتای پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و پس از بررسی همه جوانب پرونده و بهره‌گیری از روش‌های علمی و تخصصی سایبری موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

وی توضیح داد: کارشناسان فنی این پلیس با تحقیقات گسترده در فضای مجازی ضمن به دست آوردن اطلاعات هویتی متهم پس از تشریفات قضایی مجرم را در یکی از مناطق غربی تهران بزرگ دستگیر و به‌همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل کردند.

{$sepehr_key_122122}

سردار معظمی گودرزی بیان داشت: متهم پس از حضور در پلیس فتای تهران بزرگ هرگونه جرمی را رد می‌کرد، اما پس از مشاهده ادله دیجیتال موجود در پرونده چاره‌ای جز اعتراف پیشِ‌روی خود ندید و اظهار داشت از هم‌دانشگاهی‌های شکات پرونده بوده است و به همین دلیل اطلاعات هویتی و محل زندگی این خانم‌های جوان را در اختیار داشته و صرفاً با انگیزه کسب مال دست به این اقدام زده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: پلیس با کسانی که زندگی شهروندان را بازیچه اهداف شوم خود می‌کنند مقتدرانه و قاطعانه برخورد خواهد کرد و اجازه نمی‌دهد این شیادان مجازی به زیست مجرمانه خود در فضای مجازی ادامه دهند.

منبع: تسنیم