بیل گیتس با اشاره به برنامههای بشردوستانهاش در این کشور، از کاربردهای گسترده هوش مصنوعی برای مقابله با بیماریها نیز گفت. گیتس همچنین قرار است بالاترین نشان غیرنظامی اندونزی را برای خدماتش دریافت کند.
بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، اعلام کرد هوش مصنوعی نقش کلیدی در توسعه ابزارهای نوین برای حوزههای سلامت، آموزش و کشاورزی خواهد داشت. این اظهارات در جریان دیدار گیتس با رئیسجمهور اندونزی، «پرابوو سوبیانتو»، و جمعی از خیرین این کشور در جاکارتا مطرح شد.
اندونزی بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا با جمعیتی حدود ۲۸۰ میلیون نفر است و نیاز روزافزونی به مراکز داده و فناوریهای هوش مصنوعی دارد. گیتس در این دیدار گفت:
«هوش مصنوعی کمکمان خواهد کرد ابزارهای جدیدی کشف کنیم. حتی در ارائه خدمات سلامت، آموزش و مشاوره کشاورزی نیز از آن بهره خواهیم برد.»
او همچنین گفت:
«پس از ریشهکنکردن بیماری فلج اطفال، قصد داریم سرخک و مالاریا را نیز ریشهکن کنیم. برای تحقق این هدف، ابزارهای جدیدی داریم و بخشی از خوشبینی من بهدلیل پیشرفتهای هوش مصنوعی است.»
گیتس از سال ۲۰۰۹ تاکنون بیش از ۱۵۹ میلیون دلار در بخش سلامت اندونزی، بهویژه در حوزه واکسنها، سرمایهگذاری کرده است. پرابوو نیز اعلام کرد به پاس این خدمات، نشان افتخار غیرنظامی عالی اندونزی به گیتس اعطا خواهد شد.
در ادامه، گیتس همراه پرابوو از مدرسه ابتدایی بازدید و برنامه تغذیه رایگان دانشآموزان را مشاهده کرد. همچنین ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، سال گذشته وعده سرمایهگذاری یکمیلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری در زیرساختهای هوش مصنوعی اندونزی را داده است.
دیدار بیل گیتس با رئیسجمهور اندونزی نهفقط بر اهمیت هوش مصنوعی در بهبود زیرساختهای سلامت، آموزش و کشاورزی این کشور تأکید داشت، بلکه نشان داد اندونزی در مسیر تبدیل شدن به یکی از قطبهای توسعه فناوری در منطقه است. گیتس با امید به آینده از کاربردهای گسترده هوش مصنوعی برای مبارزه با بیماریهای جهانی نیز سخن گفت؛ مسیری که با حمایت غولهای فناوری مانند مایکروسافت شتاب بیشتری خواهد گرفت.
منبع: دیجیاتو
{$sepehr_key_122848}