آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان

سیدمسعود یاوری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص تمهیدات اتخاذشده در خراسان رضوی درپی وقوع زلزله در نقاط مختلف استان، اظهار کرد: جلسات ستاد مدیریت بحران در شهرستان بردسکن که کانون زمین‌لرزه‌ها بوده تشکیل شده است. همچنین تمام تیم‌ها در حالت آماده‌باش هستند. تیم‌های امدادی استان نیز به عنوان پشتیبان و همچنین شهرستان‌های اطراف آماده‌باش هستند.

وی افزود: توصیه‌ها و تدابیر لازم در شهرستان بردسکن و شهرستان‌های اطراف اتخاذ شده است. تاکنون خوشبختانه تلفات جانی و خسارات عمده تأسیساتی و مسکونی نداشتیم؛ خسارات‌ جزئی بوده است که ظرف چند روز آینده با بررسی دقیق‌تر و واحدبه‌واحد که کارشناسان بنیاد مسکن باید انجام دهند، جمع‌بندی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی درنهایت گفت: گسل درونه را در آن منطقه داریم که یکی از مهم‌ترین گسل‌های کشور است. گسل‌ها فعال هستند و اینکه انرژی گسل‌ها هرازگاهی تخلیه شود، یک مقوله طبیعی است و هر چقدر هم که این زمین‌لرزه‌ها اتفاق بیفتد، نشان‌دهنده این است که جلوی زمین‌لرزه‌های بزرگ‌تر را خواهد گرفت؛ اما با این حال نمی‌توان پیش‌بینی کرد که آیا زلزله بیشتر از این اتفاق خواهد افتاد یا نه ولی تخلیه انرژی گسل‌ها با لرزه‌های کوچک‌تر یک موضوع خوب و امیدوارکننده است که احتمال وقوع زلزله بزرگ‌تر را کاهش می‌دهد.

{$sepehr_key_123018}