تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی ایر ایندیا به تل‌آویو

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت هواپیمایی ایر ایندیا با اشاره به نگرانی‌های امنیتی مداوم در منطقه پس از حمله موشکی اوایل این ماه، تعلیق پرواز‌های خود به تل‌آویو را تا ۲۵ مه ۲۰۲۵ (۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید کرد. این شرکت هواپیمایی متعلق به گروه تاتا، تنها شرکت هواپیمایی هندی است که پرواز‌های مستقیم بین دهلی و سرزمین‌های اشغالی را انجام می‌دهد.

این شرکت در ابتدا در ۴ مه پس از حمله موشکی ارتش یمن در نزدیکی فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو، پرواز‌های خود را به حالت تعلیق درآورده بود.

این تعلیق ابتدا تا ۶ مه (۱۶ اردیبهشت)، سپس تا ۸ مه (۱۸ اردیبهشت) و اکنون تا ۲۵ مه (۴ خرداد) تمدید شده است. این شرکت هواپیمایی در بیانیه‌ای در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: پرواز‌های ما به تل‌آویو تا ۲۵ مه ۲۰۲۵ همچنان تعلیق خواهد بود. مشتریانی که بلیط معتبر برای سفر تا ۲۵ مه ۲۰۲۵ دارند، یک بار می‌توانند با استفاده از تخفیف زمان بلیط را تغییر داده یا با بازپرداخت کامل بلیط خود را لغو کنند.

{$sepehr_key_123241}

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که صنعا در ادامه حمایت از ملت فلسطین و اجرای ممنوعیت پروازی علیه رژیم صهیونیستی، یک حمله موشکی بالستیک فراصوتی به فرودگاه بن‌گوریون و نیز یک عملیات پهپادی در تل‌آویو انجام داده است.

بنا به گزارش‌ها، بیش از ۲۰۰ نقطه در سرزمین‌های اشغالی تحت تأثیر این وضعیت قرار گرفته و سامانه‌های پدافتد هوایی رژیم صهیونیستی با هراس از شلیک موشک‌ها به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

منبع: ایرنا