افزایش جوجه‌ریزی در تایباد خراسان رضوی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن آذریان با اشاره به این که این شهرستان ۲۵ واحد مرغداری دارد افزود: اجازه این میزان جوجه‌ریزی در ۱۷ واحد مرغداری فعال تایباد در پی نبود بیماری‌های حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی صادر شده به طوری که طی ۲ سال گذشته تاکنون هیچ گونه کانون بیماری از جمله، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آنگارا و نیوکاسل در مرغداری‌های تایباد گزارش نشده است.

وی اضافه کرد: هر دوره جوجه‌ریزی در این شهرستان ۷۵ تا ۸۰ روز زمان می‌برد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجه‌ریزی واحد‌های مرغداری برای دوره بعد صادر می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجه‌ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در تایباد با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌های طیور در این سامانه ثبت می‌شود.

آذریان افزود:هم اکنون روزانه ۱۰ تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان تولید می‌شود که هفت تن و ۲۰۰ کیلوگرم از آن در بازار تایباد به مصرف می‌رسد و سایر آن نیز به شهرستان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه افزون بر هشت هزار تن گوشت سفید در مرغداری‌های فعال این خطه مرزی تولید و روانه بازار‌های مصرف می‌شود.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_123549}