مردم درخصوص خطرات کشتار دام در هوای گرم و خارج از فضای کشتارگاه، هوشیار باشند

محمود قربان‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: توصیه می‌کنیم مردم از هرگونه کشتار دام در منازل، معابر، باغ، ویلا و... خودداری کنند؛ زیرا کشتار غیرمجاز در خارج از کشتارگاه احتمال انتقال بسیاری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مانند تب کریمه‌کنگو و تب مالت را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: همچنین این اقدام باعث افزایش تعداد حشرات و حیواناتی مانند سگ و گربه در محل کشتار می‌شود که خود این امر عامل انتقال بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری سالک، هاری، توکسوپلاسموز و... به انسان است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی در ادامه توصیه کرد: همچنین هم‌وطنان عزیز در هنگام خرید گوشت از قصابی‌ها و مراکز عرضه، حتماً به برچسب کشتارگاه‌های مجاز که به رنگ آبی، زرد و با ذکر کامل مشخصات کشتارگاه و اطلاعاتی مانند تاریخ تولید و انقضاست، دقت کنند.

قربان‌زاده اظهار کرد: همچنین در خرید فراورده‌های خام دامی بسته‌بندی‌شده، حتماً به کد پروانه بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا، نوع فراورده (تازه یا منجمد) توجه شده و از خرید فراورده‌های بسته‌بندی با مشخصات ناقص یا مخدوش خودداری شود.

وی گفت: همچنین توصیه می‌شود از خرید هرگونه گوشت چرخ‌کرده فاقد مشخصات فوق و ازقبل‌آماده‌شده خودداری شود؛ گوشت باید در حضور مشتری چرخ و تحویل مشتری شود.

{$sepehr_key_123609}