به گزارش شهرآرانیوز، مشکل اصلی این ترکیب آن است که اگر مقدار بالای قند آن را درنظر نگیریم، روغنی به نام روغن صاف است که مصرف بالای آن در صنعت شیرینیپزی همواره نگرانکننده بوده است. این روغن که درجه اشباع بالایی دارد و دارای اسیدهای چرب مضر است، جزو جداییناپذیر محصولات قنادی، خصوصا خامه قنادی است.
{$sepehr_key_123723}
پس اگر تاکنون تصور میکردید که با خوردن نان خامهای در حال خوردن یک شیرینی واقعی حاوی خامه هستید، کاملا اشتباه کردهاید. خامه قنادی یعنی افزایش چربیهای بد خون و افزایش احتمال خطر حملههای قلبی.
منبع: سلامت نیوز