خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر با تأکید بر اهمیت جایگاه خانواده در ساختار اجتماعی و قانونی کشور، این نهاد را نقطه آغاز تحول فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در جامعه دانست و اظهار کرد: خانواده سرمایه‌ای ماندگار است که اگر مورد توجه و حمایت اصولی قرار گیرد، می‌تواند بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور را شکل دهد.

وی با اشاره به فرصت پیش‌رو "ماه خانواده" برای تمرکز بر موضوع خانواده، این بازه زمانی را موقعیتی مهم و مغتنم برای اجرای اقدامات مؤثر و هماهنگ در سطح ملی دانست و اظهار کرد: این فرصت باید صرف انجام فعالیت‌های واقعی، مبتنی بر شناخت مسائل و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مسئول در حوزه خانواده شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اصل دهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که بر تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده به‌عنوان بنیان جامعه تأکید دارد، تصریح کرد: در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، این اصل باید به‌عنوان نقطه مرجع قرار گیرد. همچنین سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری، سندی جامع و مترقی است که می‌تواند راهنمای اقدامات تخصصی و بین‌دستگاهی در این حوزه باشد.

بهروز آذر از دستگاه‌های اجرایی خواست تا در برنامه‌ریزی‌های خود، به دو حوزه توجه ویژه داشته باشند؛ نخست، خانواده‌های کارکنان دستگاه‌ها و سپس، خانواده‌هایی که از خدمات آن‌ها بهره‌مند می‌شوند.

{$sepehr_key_123764}

وی ادامه داد: شناسایی و تحلیل نظام مسائل خانواده در این دو حوزه، گام نخست برای طراحی سیاست‌های مؤثر خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های جهانی از جمله تحولات فناوری، تغییرات اقلیم، کاهش جمعیت، مهاجرت و شهرنشینی، خاطرنشان کرد: کشور ما به‌ویژه با چالش جمعیت مواجه است و برای پاسخگویی مؤثر به این موضوع، باید خانواده را به‌عنوان نخستین بستر تأثیرگذار، توانمند ساخت.

منبع: مهر