به گزارش شهرآرانیوز، مریم عاقلی اظهار داشت: بنیاد شهید رئیسی بعد از شهادت ایشان حوالی آذر ۱۴۰۳ با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت و فعالیت خود را آغاز کرد و به امضاء رئیسجمهور رسید. ما از آن تاریخ فعالیتهایی را که پیرامون تبیین شخصیت شهید رئیسی و امتداد گفتمان شهید رئیسی باشند، در قالبهای مختلف، پردازش رسانهای و تصویری میکنیم.
وی افزود: رویکرد اصلی که بنیاد شهید رئیسی برای خودش تعریف کرده، این است که بتواند الگوی شخصیتی شهید رئیسی را در تمام وجوه تبیین کند. ما برای سالگرد شهید رئیسی همایش بینالمللی الگوی حکمرانی شهید رئیسی را برگزار میکنیم که قرار است نوع کنشگری و حکمرانی وی را در همه ساحات چه در آستان قدس رضوی، چه در قوه قضائیه که از لحاظ تحولاتی یک فصل جدید، مجزا و نوینی در جمهوری اسلامی بوده و چه در دولت سیزدهم که امتداد همان نگاههای تحولی بوده، تبیین کنیم. ما تمام الگوهای حکمرانی شهید رئیسی را در قالب این همایشها با حضور شخصیتهای مختلف و نخبه تبیین میکنیم.
عاقلی در مورد غرفه «بنیاد شهید رئیسی» در نمایشگاه کتاب گفت: ما در نمایشگاه کتاب هم غرفهای به نام «رئیسی عزیز» برپا کردهایم که به تبیین فعالیتهای شهید رئیسی میپردازیم و قرار است دو رویداد مجزا برگزار کنیم که یکی از آنها، رویداد «تریبون ابراهیم» است و شخصیتهای مختلفی که با شهید رئیسی چه در دولت سیزدهم، چه در قوه قضائیه و چه در آستان قدس رضوی کار کردهاند، اینجا میآیند و در قالب «تریبون ابراهیم» به بیان ناگفتههایی از شهید رئیسی میپردازند. ما نمیخواهیم گزارش عملکرد منتشر کنیم؛ بلکه میخواهیم از این طریق به بیان وجوه شخصیتی حقیقی ایشان بپردازیم.
مدیر روابط عمومی بنیاد شهید رئیسی ادامه داد: ما در این ۱۰ روز، سلسلهرونماییهایی از کتابهایی برگزار میکنیم که توسط انتشاراتهای مختلف در مورد شهید رئیسی چاپ شدهاند. مانند کتابهای «هارداسان» ۲۲۲ روایت از ۱۰۵۰ روز همراهی با شهید رئیسی به قلم «محمدمهدی رحیمی» که انتشارات «سوره مهر» آن را منتشر کرده است، «راز پرواز» روایتی از ۴۰ روز آخر زندگانی شهید رئیسی است و انتشارات «سوره مهر» آن را به قلم «محمدمهدی اسلامی» منتشر کرده است، «اصل اصالت فرهنگی» نوشته «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر ارشاد سابق که به تبیین الگوی حکمرانی فرهنگی شهید رئیسی میپردازد و ...
وی با اشاره به الگوی حکمرانی فرهنگی شهید رئیسی گفت: شهید رئیسی بهعنوان یک فقیه در حوزه موسیقی، کتاب و سینما حرف، نقد و نظر داشت و این بسیار جالب بود؛ حتی سند موسیقی برای اولین بار بعد از ۴۵ سال در دولت شهید رئیسی بهعنوان یک فقیه و آیتالله به تصویب رسید.
عاقلی با اشاره به اهتمام شهید رئیسی به امور فرهنگی اظهار داشت: شهید رئیسی در بهمن ۱۴۰۲ در جلسات جشنواره فیلم که با حضور سینماگران برگزار میشد، حضور پیدا میکرد و امور فرهنگی برای او اهمیت داشت. این بسیار جالب است که فردی که روحانی است و در کسوت ریاستجمهوری قرار دارد، به این اندازه به حوزه فرهنگی ورود میکند و با آن آشنایی دارد. ما مجموع اینها را روایت میکنیم که در قالب کتابها هم منتشر شدهاند.
{$sepehr_key_123847}
مدیر روابط عمومی بنیاد شهید رئیسی با اشاره به کانالهای ارتباطی این بنیاد با مخاطبان گفت: ما دو کانال داریم که یکی از آنها کانال رسمی بنیاد شهید رئیسی است و کانال دیگر به نام «شهید جمهور». این کانال، کانال خبری ماست و تمام رویدادهایی که در این غرفه برگزار میشوند، بهصورت برخط مانند یک خبرگزاری پوشش داده و آنجا اطلاعرسانی میشود. همچنین سایت آن نیز بهصورت کامل قابل دسترسی است و مشروح تمام این نشستها در سایت قرار میگیرد، اما کانال بنیاد شهید رئیسی، اخبار رسمی، بیانیهها و اطلاعیهها را صرفاً بهصورت رسمی منتشر میکند. همچنین ما برای سراسر کشور کانالی بهعنوان «رسانه ابراهیم» داریم که فایلهای مربوط به شهید رئیسی را داخل آن بارگزاری میکنیم تا مردم در تمام ایران بتوانند به آن دسترسی داشته باشند و از فایلها استفاده کنند.
منبع: دفاع مقدس