به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس این اطلاعیه در مدارس یک نوبته امکان حضور دانشآموزان از ساعت ۶ صبح الی۱۳ فراهم بوده و تعیین زمان دقیق آغاز فعالیت آموزشی از ۶ یا ۸ صبح به اختیار مدیر مدرسه و پس از مشورت با والدین انجام میشود؛ با این حال، مدارس باید از ساعت ۶ صبح آمادگی پذیرش دانشآموزان را داشته باشند. مدارس دو نوبته نیز نوبت اول از ساعت ۶ صبح الی ۹:۳۰ و نوبت دوم (بعدازظهر) از ۱۰ صبح تا ۱۳:۳۰ فعالیت خواهند داشت.
علیرغم اعلام وزارت آموزش و پرورش مبنی بر تغییر ساعت فعالیت مدارس از امروز (۲۳ اردیبهشتماه)، اما برخی مدارس زیر بار این تغییر نرفتند و همچنان به خانوادهها اعلام میکنند که ساعت فعالیت مدارس مطابق روال گذشته انجام میشود. این یکی از مشکلات تغییر ناگهانی ساعت مدارس برای دانشآموزان و والدین است.
{$sepehr_key_123995}
مشکل دیگری که این تغییر ساعت فعالیت ایجاد میکند بیشتر متوجه خود دانشآموزان است که حضور آنها در ساعت ۶ در کلاس درس به ویژه برای دانشآموزان ابتدایی با سختی زیادی همراه است و حتی خوابآلودگی دانشآموزان ممکن است موجب شود که آنها سر کلاس درس آمادگی ذهنی لازم را نداشته باشند و دچار افت تحصیلی شوند.
یکی دیگر از مشکلات که برای والدین ایجاد میشود ساعت تعطیلی مدارس به ویژه در نوبت صبح است. با وجود اینکه اعلام شده این تغییر ساعت به درخواست والدین صورت گرفته، اما با تعطیلی دانشآموزان در ساعت ۹:۳۰ صبح چه کسی قرار است فرزندان را از مدرسه تحویل بگیرد؟
با وجود اینکه سخنگوی آموزشوپرورش اعلام کرد که تغییر ساعت فعالیت مدارس براساس تقاضای والدین شاغل انجام شده، اما گلایههای والدین نشان میدهد که این اقدام بدون در نظر گرفتن دغدغهها و صحبتهای دانشآموزان و والدین صورت گرفته است.
چنین تصمیمات خلقالساعهای بدون در نظر گرفتن شرایط و مشکلاتی که ایجاد میکند، نه تنها باعث بهبود وضعیت نمیشود، بلکه حتی میتواند مشکلی بر مشکلات مردم ایجاد کند. علاوه بر این از فعالیت مدارس ابتدایی تنها یک هفته باقی مانده که این تغییر ساعت ناگهانی مدارس میتواند موجب بروز مشکلات و همچنین استرس برای دانشآموزان و نیز والدین شود.