علیرضا کاشی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به نظارت جدی و بدونمماشات هیئتهای نظارت بر الگوی مصرف ادارات و سازمانهای دولتی در مشهد اظهار کرد: برای همه بانکها و ادارات سطح شهر، کنتور هوشمند نصب شده تا به این وسیله، زیرساخت لازم برای رصد آنلاین و هوشمند مصرف برق براساس مصرف میانگین ایجاد شود. بر همین اساس و طبق قانون، به ادارات اطلاع داده شده که مکلف هستند حداقل به اندازه ۲۰درصد از میانگین مصرف سال گذشته در ساعات فعال (۶ تا ۱۳) و ۸۰درصد از میانگین مصرف سال گذشته در ساعات غیرفعال (۱۳ تا ۶ صبح فردا) از مصرف خود بکاهند و در غیر اینصورت، برق آنان بهصورت خودکار قطع میشود.
وی افزود: درحالحاضر حدود ۱۵۳۰ اداره، بانک و سازمان دولتی در شهرستان مشهد فعال بوده که فقط در روز گذشته، برق ۱۳۸ مورد از اینها بهدلیل تخطی از الگوی مصرف قانونی قطع شده است. از شمار این ادارات پرمصرف نیز ۹۰ مورد مربوط به شعب بانکهاست که بهطور مثال، از حجم نامتعارف سیستم سرمایشی استفاده کردهاند و بر همین اساس، برق آنها قطع شده است.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد خاطرنشان کرد: هماکنون بیش از یک میلیون و ۸۶۰ هزار مشترک برق در شهرستان مشهد وجود دارد که تأمین برق آنها براساس ضوابط تعیینشده مدیریت میشود و شهروندان میتوانند با مراجعه به اپلیکیشن «برق من» یا سایت شرکت توزیع برق شهرستان مشهد، از آخرین تغییرات مدیریت بار محل سکونت یا محل کار خود مطلع شوند.
{$sepehr_key_124009}
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری، طرحهای مختلفی برای مدیریت مصرف برق مشترکان در سطح شهرستان اجرا شده که ازجمله آنها، اطلاعرسانی گسترده به مدیران برجها، مجتمعها و ساختمانهایی بوده که از سیستم روشنایی در نمای ساختمانشان استفاده شده است؛ دراینخصوص، به مدیران ساختمانها اطلاعرسانی شده براساس قانون، ضروری است که شبها سیستم روشنایی در نمای ساختمان را خاموش کنند تا مصرف برق در ساعات پیک کاهش پیدا کند.
به گفته کاشی، راهاندازی شبکه منسجم بازرسان سیار در سطح شهر برای مراکز تجاری پرمصرف، یکی دیگر از برنامههایی است بهخصوص در ماههای آتی و پیک مصرف تابستان در دستورکار خواهد بود تا بر این اساس، همه واحدهای تجاری، مجتمعها و پاساژها ملزم شوند که در ساعات بستهبودن و عدم فعالیت، سیستم روشنایی داخل و تابلو سردر را حتماً خاموش کنند.