به گزارش شهرآرانیوز؛ محدود شدن راههای درآمدی سابق شهرداریها توسط قانون درآمدهای پایدار در سه سال گذشته، مدیریت شهری را وادار کرد سراغ درآمدزایی و پیدا کردن مسیرهای درآمدی و سرمایهگذاری جدید برود. حالا تقریبا همه ارکان شهرداری مشهد وارد گود شناسایی منابع درآمدی جدید و تعریف پروژههای درآمدی و سرمایهگذاری شدهاند و سازمان ساماندهی مشاغل شهری، بهعنوان یکی از این ارکان، بهتازگی از بسته ۲۶هزارمیلیاردی پروژههای مختلف سرمایهگذاریاش در سال ۱۴۰۴ رونمایی کرده است.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری مشهد در گفتوگو با شهرآرا با اشاره به جزئیات پروژههای مختلف سرمایهگذاری و درآمدزایی این سازمان در سال جدید بیان کرد: این سازمان برای توسعه و ایجاد فضاهای شغلی مناسب و اشتغال و درآمدزایی وظیفه ویژهای دارد. ایجاد دیجیتالبردهای شهری یکی از این پروژههای سرمایهگذاری است. این دیجیتالبردها اولین شبکه هوشمند دیجیتال شهری در کشور هستند که با نمایش محتوای پویا در تبلیغات محیطی در معرض دید مردم قرار میگیرند و نهتنها تبلیغات را هدفمند میکنند، بلکه با نصب در مکانهای پرتردد شهری به حذف ضایعات کاغذی و حفظ پاکی محیطزیست شهری کمک میکنند.
عارف عباسی ادامه داد: دیجیتالبردهای شهری قرار است با یک سرمایهگذاری دوهزارمیلیاردتومانی در ۸۶ نقطه شهری ایجاد شوند و منظرشهری و فضای تبلیغات شهر را بهبود دهند.
وی همچنین درباره احداث میدانبار مرکزی بهعنوان یکی از بزرگترین پروژههای سرمایهگذاری مدیریت شهری گفت: ساخت میدانبار مرکزی شهر مشهد با هدف ایجاد اشتغال و توسعه پایدار و کاهش واسطهها و خرید بیواسطه از باغداران طراحی شده است. وی افزود: این میدانبار ۱۵۰ هکتار مساحت دارد و علاوه بر پیشبینی بخشهای تخصصی عرضه میوه و ترهبار، سردخانههای مدرن و سالنهای بستهبندی هم در میدانبار مرکزی ساخته میشود. میزان سرمایهگذاری در این پروژه که قطب اصلی توزیع فراوردهها و محصولات کشاورزی خواهد بود ۲۰هزارمیلیارد تومان است.
{$sepehr_key_124033}
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد همچنین از تعریف پروژه بازار گل و گیاه تخصصی در زمینی به مساحت هفت هکتار خبر داد و بیان کرد: یکی دیگر از پروژههای مؤثر و اشتغالزا در شهر مشهد احداث بازار گل و گیاه تخصصی پیشرفته است. برنامهریزیها برای ساخت این بازار در شهر مشهد و در زمینی به مساحت هفت هکتار (سه هکتار سرپوشیده و چهار هکتار محوطه باز) انجام شده است و قرار است با سرمایهگذاری چهارهزارمیلیاردتومانی به سمت اجرا برود.
عباسی ایجاد کیوسکهای هوشمند شهری را یکی دیگر از پروژههای مهم سرمایهگذاری این سازمان دانست و با اشاره به جزئیات آن تصریح کرد: سرمایهگذاری برای کیوسکهای هوشمند شهری با عرضه کتاب، مجلات و روزنامههای سراسری و ارائه خدمات هوشمند شهری یکی دیگر از پروژههای مهم سازمان است که سازوکار آن تعریف شده است و در نهایت به ۲۰۰میلیارد تومان سرمایهگذاری و مشارکت مردمی نیاز دارد.