محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است

به گزارش شهرآرانیوز، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سی و چهارمین اجلاس سران کشور‌های عضو اتحادیه عرب در بغداد با اشاره به تحولات خطرناک و جدی منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: عملیات کشتار و کوچاندن فلسطینی‌ها توسط اسرائیل بخشی از پروژه تضعیف راه حل دو کشوری است. آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است و من خواستار اتخاذ یک طرح عربی برای دستیابی به صلح هستم.

وی بار دیگر خواسته خود را برای خلع سلاح مقاومت فلسطین تکرار کرد و خواستار برگزاری نشست بین المللی در قاهره برای بازسازی غزه شد.

محمود عباس گفت: ما خواستار برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی در قاهره برای تأمین مالی و اجرای طرح بازسازی نوار غزه هستیم. ما همچنین خواستار تأمین مالی برنامه‌های اصلاح و پیشرفت در کرانه باختری و قدس در مواجهه با مسدود کردن درآمد‌های تشکیلات خودگردان هستیم.

رئیس تشکیلات خودگردان تاکید کرد: چشم انداز ما همچنان مبتنی بر آتش بس جامع و توقف اقدامات یکجانبه از جمله شهرک‌سازی و کوچاندن فلسطینی هاست. ما خواستار آغاز یک فرآیند سیاسی در بازه زمانی مشخص برای اجرای راه حل دو کشوری هستیم.

محمود عباس گفت: ما خواهان نظام واحد، قانون واحد و ارتش واحد هستیم. آماده برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری طی سال آتی هستیم.

منبع: مهر

{$sepehr_key_124743}