ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می‌رسد دوران حضور ایوب العملود در پرسپولیس به پایان رسیده است. مصدومیت‌های پیاپی و نداشتن جایگاه در تفکرات تاکتیکی کارتال، باعث شده این مدافع مراکشی پس از تنها یک فصل، در آستانه جدایی از جمع سرخپوشان قرار بگیرد.

ایوب در طول فصل گذشته چهار بار دچار مصدومیت شد و حدود ۹۵ روز را دور از میادین سپری کرد؛ آماری که نه‌تنها انتظارات را برآورده نکرد، بلکه اعتماد کادرفنی را نیز از بین برد. کارتال در فهرست نقل‌وانتقالاتی‌اش نام چند مدافع راست را جای داده و این تصمیم به‌روشنی نشان می‌دهد که جایی برای العملود در ترکیب فصل آینده پرسپولیس وجود ندارد.

مدافع مراکشی تنها موفق به ثبت یک گل و یک پاس گل شد؛ آماری ناامیدکننده که حالا جدایی او از پرسپولیس را اجتناب‌ناپذیر کرده است. همه چیز حکایت از آن دارد که ایوب به‌زودی به همکاری‌اش با سرخ‌پوشان پایان خواهد داد