بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار

به گزارش شهرآرانیوز، کمال الدین شاهچراغی ضمن اعلام این خبر گفت: در بازگشایی چهارمین راست‌گرد پل نوغان، پانزده ملک در مسیر قرار دارد که یک ملک با اعمال ماده ۹ تخریب شد و چهارده ملک هم به نیروی انتظامی تعلق دارد که تا امروز چهار ملک تحویل گرفته شده است و ۱۰ ملک هم تا انتهای اردیبهشت ماه به شهرداری منطقه ۳ تحویل داده خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای این کار نزدیک به ۲۲۵ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفتیم و تا امروز در بخش بدون معارض کار‌هایی مثل خاک‌برداری، زیرسازی، جدول‌کاری با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد ریال انجام شده و این بخش به زودی آسفالت می‌شود.

شهردار منطقه سه مشهد افزود: بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان باعث می‌شود تا این پروژه بعد از حدود ۲۰ سال تکمیل شود و این گره شهری حل‌و‌فصل شود، اما در سمت میدان بار نوغان، به بازگشایی بیشتر و تعریض راست‌گرد ایجاد شده نیاز داریم تا این پروژه بتواند نقش خود را بهتر و کامل‌تر ایفا کند.

{$sepehr_key_124805}