از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند

به گزارش شهرآرانیوز، از حدود ساعت ۱۹ امشب و در شرایطی که آخرین روز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی، واپسین ساعات خود را سپری می‌کرد، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد خود را به این رویداد مهم بین‌المللی رساندند تا هم به فعالان غرفه شرکت توسعه گردشگری شهرداری خداقوت بگویند، هم از نزدیک از دستاورد‌های نمایشگاه بازدید کنند و هم در گفت‌و‌گو با اصحاب رسانه از آخرین راهبرد‌های منظومه مدیریت شهری برای تسهیل زیارت و رونق گردشگری بگویند.

سرمایه‌گذاری، پیش‌نیاز رونق گردشگری در مشهد

در حاشیه این بازدید که بیش از یک ساعت به طول انجامید، ابتدا به سراغ مجید دبیریان، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد رفتیم. وی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز تصریح کرد: من لازم می‌دانم از دریچه شعار سال به این نمایشگاه، ضرورت برپایی و دستاورد‌های آن اشاره کنم. اگر اراده کنیم که با رویکرد حمایت به سراغ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و فرصت‌های اقتصادی برویم، آن‌وقت است که فعالان حوزه گردشگری اعم از زیارت، سلامت و تفریحی و البته تولیدکنندگان صنایع دستی می‌توانند خدمات و محصولات خود را ارتقا ببخشند و منفعت آن به شکل مستقیم متوجه کل شهر مشهد و اقتصاد آن خواهد شد.

وی افزود: این حداقل‌کاری است که می‌تواند «شعار سال» را به «عمل سال» تبدیل کند و اینجاست که حمایت از برگزاری چنین‌رویداد‌هایی اهمیت مضاعف خواهد داشت. حضور پرشور برگزارکنندگان و بازدیدکنندگان نیز همگی در همین راستا قابل‌تعریف است. ما کمک می‌کنیم. باید همه ما دست به دست هم بدهیم تا به‌ویژه امسال، حمایت از گردشگری به‌عنوان مادرصنعت به‌معنای واقعی تحقق پیدا کند.

{$sepehr_key_124840}

شورای شهر، آماده همکاری با سرمایه‌گذاران صنعت گردشگری

«تشکیل کارگروه ویژه عملیاتی‌کردن شعار سال، نخستین مصوبه شورای اسلامی شهر در سال ۱۴۰۴ بود»؛ این جمله، نخستین بخش از سخنان حسین حسامی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای ششم، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز بود. وی در ادامه افزود: بر همین اساس، کمیته‌های تخصصی و ویژه‌ای ذیل این این کارگروه شکل گرفته و قرار است زمینه‌های حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی در شهر تسهیل شود. چرا؟ چون زیرساخت این شهر بر پایه حوزه خدمات بنا شده و اینجاست که رشد سرمایه و جلب اعتماد بخش خصوصی در مسیر توسعه شهر ضرورت پیدا می‌کند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تصریح کرد: حوزه گردشگری و صنایع دستی هم از این قاعده مستثنا نیست و شورای شهر به‌عنوان پارلمان محلی، از همین تریبون رسماً اعلام می‌کند که آمادگی دارد تا در هر زمینه‌ای با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، همکاری‌های خاص و عام داشته باشد تا فرصت‌های جذب زائر و گردشگر توسعه پیدا کند.

مشارکت شرکت توسعه گردشگری شهرداری در اداره شهر

رئیس کمیسیون خدمات شهری هم روایت ویژه خود را از این نمایشگاه داشت. سیدابراهیم علیزاده در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز تأکید کرد که مشهد، شهر ظرفیت‌های بسیارمتنوع از جمله در حوزه گردشگری است. وی افزود: ما از ابتدای فعالیت دوره ششم مدیریت شهری، مشهدالرضا(ع) را جهانشهر برکت و کرامت نام‌گذاری کردیم. چرا؟ چون واقعاً مشهد یک ظرفیت جهانشهری دارد و این رویداد نیز چکیده‌ای از فعالیت‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی شهر را به نمایش می‌گذارد.

علیزاده بیان کرد: شهرداری مشهد براساس مصوبه شورا با قدرت در تلاش است تا شرکت توسعه گردشگری خود را به‌عنوان یک زیرساخت سازمانی آماده به خدمت، اولاً احیا کند و پس از آن پای کار رونق زیارت بیاورد. این خبر بزرگی است که اعلام کنیم در آینده تلاش خواهد شد تا شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در همه شئون خدمات شهری از امور اقتصادی و بازسازی بافت‌های تاریخی گرفته تا فضای سبز و حتی ساخت‌وساز، نقش‌آفرینی فعال داشته باشد.

به گفته رئیس کمیسیون خدمات شهری، در آینده نزدیک، مشهدالرضا(ع) کانون تحقق کامل همه ساحت‌های خدماتی در حوزه گردشگری خواهد شد و پس از نعمت همجواری با حرم مطهر رضوی، ظرفیت‌های اقلیمی، طبیعی، فرهنگی، تاریخی و تفریحی مشهد نیز با کیفیت بالاتری در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.