به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد ابهری اظهار کرد: از نگاه آسیب شناسی اجتماعی، ازدواج نیز در جامعه ما رشد داشته است، اما رشد آن به اندازه طلاق نیست. در کالبدشکافی علل و عوامل افزایش طلاق، نفوذ زندگی اینترنتی و سبک زندگی غربی موجب تغییر نگاهها در امور فرهنگی و اجتماعی شدهاند.
وی با اشاره به اینکه تشکیل زندگی موازی با زندگی اصلی از یک سو و رشد توقعات بی مورد از سوی برخی از زوجین باعث شده که اختلافات و تنشها روز به روز بیشتر افزایش یابد ضمن اینکه در این میان ازدواج سفید نیز مزیت بر علت تنوع طلبی در بعضی از مردان شده است، افزود: کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی اسلامی-ایرانی، گفتوگو و تبادل نظر از جمله کارآمدترین روشهای پیشگیری از طلاق عاطفی است.
به گفته این روانشناس، حدود ۴۰ درصد از زوجین به علت ضعف مهارتهای زندگی در مرحله طلاق روانی و عاطفی باقی میمانند و همین مساله موجب مشکلات بعدی میشود.
ابهری ادامه داد: برای افزایش تمایل جوانان به ازدواج، ارائه مسکن ارزان یا رایگان، آموزش مهارتهای زندگی در محورهای انتخاب و برقرای تفاهم و همزیستی دوستانه میتواند گامهای اولیه قرار گرفته و دادگاههای خانواده باید قبل از صدور مجوز طلاق زوجین را موظف به مراجعه به مشاورین مجرب خانواده کنند.
{$sepehr_key_124844}
وی با بیان اینکه بهترین روش برای پیشگیری از طلاق عاطفی و مشکلات ناشی از آن مراجعه به مشاورههای خانوادگی و کمک گرفتن از افراد باتجربه است، ابراز کرد: پیش از طلاق عاطفی، طلاق روانی یعنی دلخوری و ناراحتیهای مختلف زوجین از یکدیگر به دلایل مختلف اتفاق میافتد.
منبع: شبستان