احمد داوطلب روز یکشنبه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، افزود: در طول فروردینماه گذشته، مجموعاً ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان ثبت شده است.
وی ادامه داد: برآورد گوشت استحصالی از این میزان جوجهریزی معادل ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن است که در فاصله زمانی ۱۵ اردیبهشتماه تا ۱۵ خردادماه به میزان روزانه ۶۵۵ تن قابلعرضه به بازار است.
مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: خوشبختانه میزان جوجهریزی در استان طی ماههای فروردین و اردیبهشت، مازاد بر نیاز است و مشکلی درخصوص تأمین گوشت مرغ نداریم.
{$sepehr_key_124956}
وی گفت: هماکنون بیش از هزار و ۵۰۰ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان داریم که با ظرفیت ۳۲ میلیون قطعه در دوره فعال هستند.
داوطلب بیان کرد: میزان تولید گوشت مرغ در استان طی سال گذشته، ۲۱۶ هزار تن ثبت شده است.